Gamtos Diatomėjomis Purvo Trinkelėmis Diatomitas Greitą Vandens Absorbentas Trinkelėmis Diatomėjomis Purvo Grindų Kilimėlis Vonios Kambarys Vonios Kambarys, Virtuvės Durų Kilimėlis

w42908

€9.94

-2.19

€12.13

-18 %

Nauja prekė

Diatomėjomis Purvo Anti-Slip Absorbentas Greitai Džiūstantis Ultra Absorbentas Kilimėlis Vonios Kilimėlis

Produkto Aprašymas:

Diatomitas (diatomito) yra natūraliai ekologiškos medžiagos, kuri yra mažo tankio ir didelio poringumo savybių, yra puikus absorbentas.

Fantastinis kaip paskirties vietą motina, kurios suteikia antibakterinių ir neslidus kieto tvirto paviršiaus išsivaduoti vonios kambarys, dušas, vonia, baseinas ir sūkurinė vonia.

Aukščiausios sugeria gebėjimas, leidžiantis ją sugerti vandens ir išgaruoti drėkina, greitai sekundžių reikalas, kad sumažinti tikimybę pelėsiai ir miltligė sukurti ir pašalina nepageidaujamus kad, paliekant savo grindų, sausas ir švarus.

Lengva valyti ir prižiūrėti, tiesiog nuplaukite jį su tekančiu vandeniu ir drėgna kempine ar šluoste, tuomet palikite jį džiūti.Už griežtesnes dėmių, prašome naudoti high grade (P400) švitriniu popieriumi ir šlifuoti paviršius švelniai su tekančiu vandeniu, pašalinti dėmę.

Kiekvienas iš diatomito kilimėlis yra apie 20x30cm

Kiekis: 1 Vnt

Svoris: 1000g

100% Brand new

Produktai yra:

1 X Vonios Kilimėlis

Žymos: diatomit kilimėlis, 80 tablečių, diatomėjomis purvo, pakabinti wc kilimėlis, barjeras, dušo, diatomėjomis purvo padas, golden wc kilimėlis, diatomėjomis kilimėlis, diatomace žemė, anti-nuovargio virtuvės kilimėlis

namų dekoro priedai patalynės vestuvių organizatorius nustatyti, pelėsių
modelis Vientisos Spalvos
Medžiaga Mikropluošto
Modelio Numeris Ne Slydimo
Prašymas vonios kambarys
Funkcija Įžuvinti
Stilius Europa
Technics Neaustinės Tekstilės
įrankis acessories dalykėlių vonios kambarys, gyvenamasis kambarys, virtuvė,
sode dekoras sienų, grindų nėrinių 2019 2020

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai