Mpow HC5 Belaidžio "Bluetooth" Laisvų rankų įrangos su CVC 8.0 Triukšmo Panaikinimo&22H Baterija Aiškiai Ragina Ausines Skambučių Centro Biuras

w42930

€27.39

-16.09

€43.48

-37 %

Nauja prekė

Mpow HC5 Belaidžio "Bluetooth" Laisvų rankų įrangos su CVC 8.0 Triukšmo Panaikinimo&22H Baterija Aiškiai Ragina Ausines Skambučių Centro Biuras

Pažangias "Bluetooth" Technologija

Aukščiausios Qualcomm V5.0 "Bluetooth" mikroschemą stabilus ryšys ir iki 50ft/15m atstumo tarp jūsų prietaiso su Mpow HC5 "Bluetooth" laisvų rankų įranga.Dual Bluetooth " ryšiu prie dviejų įrenginių vienu metu, skambučiams ir muzikai.Sklandžiai pereiti nuo darbo atsipalaiduoti.

Crystal Clear Garso Ir Triukšmo Slopinimo Mic

HD voice " crystal-clear skambučius ir muziką geriau koncentracijos pokalbis.Šio belaidės laisvų rankų įrangos su CVC8. 0 triukšmo atšaukiu mikrofonas stebėti ir counter aplinkos triukšmo dėl susitikimo, open office ir lauko reikalavimus, 270° pasukti dizainą, kad tiktų į kairę arba dešinę ausį.Puikus "Skype" pokalbių, konferenciniai skambučiai, skambučių centras, webinar.Pastaba: mygtukas " gali būti naudojama tik į telefoną, jei norite išjungti Skype ar kitas pašaukimas programinė įranga, PC, prašome jį per programinės įrangos.

Ilgas Baterijos Veikimo Laikas&Visą Dieną Patogumas

Mpow HC5 office belaidė laisvų rankų įranga palaiko iki 22 valandas kalbėti 1. 5-2 valandas krauti, virš 200 valandų budėjimo laikas, visada pasiruošę atsakyti, arba padaryti laisvųjų rankų įranga.Ultra-soft, odos ausų pagalvėlės su vidinės atminties putų kamšalas, ir ausies dizainas už visą dieną on-the-go komfortą.Reguliuojamas odinis lankelis už asmeninį tinka.Be to, 90 laipsnių pasukti ausies puodeliai, kad verslo laisvų rankų įranga, puikus erdvės taupymo saugojimo.

Belaidė/Laidinė Režimas Neprivaloma

Mpow HC5 belaidžio "Bluetooth" ausinės su mikrofonu dirba su bendra skambina paraiškos, kompiuterių, planšetinių kompiuterių ir mobiliųjų telefonų. 3. 5mm audio kabelis supakuotas darbo su savo prietaisai, tų, kurie neturi "Bluetooth" funkciją arba parengti "Bluetooth" imtuvo ir patys.

Skambinti / Muzikos nustatymus PC Ir Programinę įrangą, Pavyzdžiui, "Skype", Zoom, MS Komanda, ir Tt

Prijungti laisvų rankų įrangą prie KOMPIUTERIO, įveskite Valdymo Skydas ---- Garso --- Nustatyti "Bluetooth" laisvų Rankų Garso kaip numatytasis garso įrenginys.Nustatykite "Bluetooth" Garso Įvesties Įrenginys, kaip numatytuosius prietaiso mikrofonas.Kai jis teisingai nustatyti, prašome patvirtinkite, kad numatytuosius prietaiso telefono programinė įranga, taip pat buvo nustatytas teisingai (jei nėra garso naudojimas pirmą kartą, dukart spustelėkite MFB norėdami įjungti laisvų rankų įrangą).Jei norite klausytis muzikos, "Windows" sistemą, atlikite šiuos veiksmus: įveskite Valdymo Skydas ---- Garso ---Nustatyti "Bluetooth" Garso Renderer kaip numatytasis garso įrenginys.Nustatykite "Bluetooth" Garso Įvesties Įrenginį kaip numatytąjį mikrofono įrenginys.

Komplektą Sudaro: 1 x Mpow HC5 "Bluetooth" laisvų rankų įranga 1 x 3.5 mm audio kabelis 1 x Vartotojo vadovas

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, bem "bluetooth" ausinių, ausinių mpow, "bluetooth" laisvų rankų įranga jabra, "bluetooth" auksas, plantronics cs, handfree, fones sem fio, "bluetooth" headphon, earphon

Funkcija Sportas
"Bluetooth" Versija V5.0
Parama Atminties Kortelės No
Stilius Ausinių
Linijos Ilgis 1.2 Nonem
Modelis Mpow HC5 Belaidžių Ausinių
Atsparus vandeniui No
Modelio Numeris Mpow HC5 "Bluetooth" Ausinių
Įkrovimo Laikas 1.5 H 2H
Vocalism Principas Dinamiškas
įkrovimo įvestis 5V 180mA
Jautrumas 126±3dBdB
Komunikacijos Belaidžio+Laidinio
Pokalbių 22H
Yra bevielis Taip
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Baterijos talpa 230mAh
Paramos PROGRAMĄ No
Garso Valdymas Taip
Valdymo Mygtukas Taip
Sertifikavimo CE
Budėjimo Laikas 200H+
Kodekai AAC
Su Mikrofonu Taip
Atsparumas 32ΩΩ
Kištuko Tipas L Lenkimo
Prekės Pavadinimas mpow
Skaičius Vairuotojai 2
Jungtys USB
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
Kilmės KN(Kilmės)
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20 - 20000Hz

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai