Papūgos Daugiafunkcinis Interaktyvių Žaidimų Papūga Pečių Raštas Lovebirds Anti Nulio Rankos Guard Naminių Paukščių Džinsinio Audinio

w43009

€5.86

-1.56

€7.42

-21 %

Nauja prekė

Savybės:

Džinsinio Audinio: Su papūga pečių raštas, ir rankos guard yra pagaminti iš thickend džinsinio audinio medžiaga, gali išvengti yra subraižyti iš papūgos veiksmingai.

Daugiafunkcinis: Mūsų papūga pečių raštas gali užkirsti kelią nuleisti išmatos savo drabužius, kai bendrauja su juo, taip pat galite išvengti jūsų drabužiai yra bited.

Rankos apsauga yra padengti alkūnės ir apsaugoti žastą, stabdžių subraižyti iš papūgos.

Pečių Trinkelėmis Dizainas: yra dvi kilpos ant pečių viršaus, galite pakabinti anklet nustatymo naminių paukščių, ar kai kurie žaislai ir už juos žaisti ant savo pečių.

Lengva Priimti on/off: Magic juosta dizaino, kad jūs galite dėvėti pečių raštas ir kilimo lengvai ir greitai.Jūs galite dėvėti jį iš savo kailio tiesiogiai.

Tinka: Tinka papūgos, saulės papūgas, aras, meilės paukščiai, ir kt.

Techniniai duomenys:

Elemento Tipas: Papūga Anti Nulio Raštas

Medžiaga: Džinsinis Audinys

Spalva: Geltona, Mėlyna

Mažas Bell Spalva: Atsitiktinė Spalva

Tipai(neprivaloma): Pečių Trinkelėmis, Rankų Apsaugas

Lytis: Unisex

Dydis: Pečių Trinkelėmis: Apie 49x31cm/19.3 x 12.2 colių, Rankos Guard: Apie 23.5x12cm/9.25 x 4.72 colių

Komplektą Sudaro:

1Pc x Pečių Trinkelėmis

Arba

1Pc x rankų Apsaugas

Pastabos:

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

ATSILIEPIMAI

1. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

PRISTATYMAS 1. Paruošimo Laikas: mums reikia 3-7 darbo dienas parengti užsakymą, Ignoruojant kiek dienų perdirbimo lieka. 2. Nėra limitied Užsakymą/Vertė mūsų parduotuvėje.Mes siūlome nemokamas pristatymas visame pasaulyje dėl kiekis, bet ir bet kurio vertė-3. APO/FPO/DAP Laivybos atsiprašome, kad P. O.Dėžės ir karinės adresai (GOA, FPO) negali būti pristatytas.

REFOUND & KEISTIS

Mes turime KU komandos išbandyti jūsų užsakyti gaminiai yra veikti netinkamai, kol jie yra supakuoti ir išsiųsti.Tačiau jums reikia patvirtinti, kad jūsų suknelė dydis atidžiai prieš perkant (dydis rezultatai bus matyti po kiekvienu prekės).Dė: mes negalime sutikti keistis arba atšaukimas po jūsų užsakymas buvo vežamos.Toliau pateikta informacija yra reikalaujama, kai jūs atspindėti problemą: ----Užsakymo numerį ----vaizdo/vaizdo įrašo defektais, karoliukai.

Jei turite bet kokių klausimų apie grąžinimo politiką, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

MŪSŲ GARANTIJA, Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.Prašymą: 1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos. 2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje. 3. Grįžti laivybos mokestis buvo apmoka pirkėjas.

Žymos: Plunksna, džinsinio audinio pardavimas, paukštis, karvelis, stabdžių karvelis, rankos raštas, paukščių atstumti, amor papuošalai, šaudymas iš lanko rankos raštas, džinsinio audinio medžiaga, papūga žaislas

Medžiaga Kita
Prekės Pavadinimas HOUSEEN
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai