LED Skristi FlyNova Žaislas Rankiniai Drone Rankų 360 Sukamojo Judesio Jutiklis Drone UFO Sraigtasparnis Lempos Geriausia Dovana Vaikams

w43054

€11.02

-7.05

€18.07

-39 %

Nauja prekė

【Saugos Konstrukcijos 】- Mūsų vadovas orlaivių propeleriai yra įsikūręs viduje "drone" ir yra įsikūręs vaikų atsparios sferos drone žaislų, tėvams nereikės nerimauti apie vaiko ranka arba pirštu buvo sužeistas.

【Pakimba ir 360° Sukimosi 】- fly ball, turi keturis elektros variklius, kad pasukti greitai ir galios, kad jis skristi 360°.Jei jūs norite, kad sustabdyti skrydžiai, paimti kamuolį ir apversti jį stabdyti. 【Greito Įkrovimo】- Į Flynova plaukioja tranų yra įmontuota įkraunama ličio baterija (įskaitant USB kabelis), kuris yra visiškai įkrautas per 15 minučių.Vieną mokestį leis jums skristi 10 minučių, tinka vaikams, gimtadienis/laisvalaikis/Kalėdų Multiplayer žaidimas. 【Aptarnavimas po pardavimo】: Jei nesate patenkintas mūsų berniukų ir mergaičių rankinio nepilotuojamų skraidančių žaislų, mes suteiksime jums visą grąžinamąją išmoką,.Jei turite kokių nors klausimų, galite susisiekti su mumis 7*24. Mes džiaugiamės galėdami jums padėti bet kuriuo metu.Techniniai duomenys:

Elemento Tipas: Plaukioja Suktuko

Baterijos Talpa: 100mAh

Įkrovimo Sąsaja: USB

Ištvermės Laikas: 15min

Medžiaga: PP

Dydis: Skersmuo: 8 cm/3.14 tam, Aukštis: 4cm/per 1.57

Spalvos: Raudona, Mėlyna, Juoda

(Neprivaloma) Kiekis: 1 vnt

Pastaba: Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą Sudaro:

1 * Plaukioja Suktuko

1 * USB Įkrovimo Kabelis

1 * Naudotojo Vadovas

【Pakimba ir 360° Sukimosi 】- fly ball, turi keturis elektros variklius, kad pasukti greitai ir galios, kad jis skristi 360°.Jei jūs norite, kad sustabdyti skrydžiai, paimti kamuolį ir apversti jį stabdyti.

Žymos: Judesio Jutiklis LED Šviesos, valandą yd, judesio jutiklis lampi, drone strobo šviesos, quadcopt, led gatvės žaislai, led judesio jutiklis, paprastas judesio jutiklis led šviesos, led jutiklis, 10w led žibintuvėlis

Yra Lemputės Įtraukti Taip
Valdymo Kanalai 2 Kanalai
Įkrovimo Įtampa 3.7 V 100mAh
Baterijos Tipas LIČIO JONŲ
Tipas Naktį Šviesos
Variklis Teptuku Variklis
Formos UFO
Įtampa 5V
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Sertifikavimo ROHS
Amžius > 6 metų
Kilmės KN(Kilmės)
Žvakės Tipas USB
Elektros Energijos Gamybos Jungiklis
Modelio Numeris YD-015
Elemento Tipas naktį žibintai
Svoris 64G
Naudojimas Atostogų
Yra Protingas Prietaisas No
Yra Baterijų Reikia No
Skrydžio Laikas 5~8 min
Korpuso Medžiaga ABS
Yra Baterijomis Taip
Maitinimo Šaltinis DC
Įspėjimas toli nuo gaisro
Galia 0-5W
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Prekės Pavadinimas Albinaly

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai