Sexy Moteris Veikia Rinkinių Hoodies Kratinys Sportinės Aprangos Komplektai Moterų 2 Vienetų Komplektas Ilgomis Rankovėmis Palaidinukė Ziajać Rudenį Tiktų Tracksuit

w43083

€7.29

-5.08

€12.37

-41 %

Nauja prekė

Mieli Draugai, Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje !

Geros Naujienos: Nauja siunta bus pasirengę mūsų pasekėjų, su extra 1% -2% išskirtines nuolaidas .Bet nemokamai arba ventiliatorius zonos veiklą, informuosime mūsų gerbėjų ir pasekėjų ne pirmą kartą į mūsų fan klubas arba el. paštu.Pažadas mūsų pasekėjas bus gauti geriausią kainos ir paslaugų.Veiksmų, ir yra mūsų pasekėjų, viršuje pardavėjo parduotuvėje, nuolaidą toliau, staigmena niekada negali sustoti!Pastaba: 1.Yra keletas spalvų skirtumas dėl šviesos ,tikiuosi, jūs galite suprasti.

2.1-3cm paklaida yra įmanoma.(Jei nesate tikri dėl dydžio, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimą.) 3.Dydis Azijos dydžio, Mažesnis nei Europos kodeksas/ JAV kodą.

Style1:

Style2:

Pirkėjo Rodyti:

Bendradarbiavimas didmeninės ir lašas laivybos: didmeninės: mes siūlome nuolaida ir NEMOKAMA pristatymas per EXPRESS", kuris trunka 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba: mes išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.Kaip sekti savo siuntinį? -->Jūs galite sekti savo sklypo svetainėje, su savo sekimo numerį: ant 17track svetainėje.Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugoti laikas bėga? -->Jei jūsų pirkimo apsaugoti laikas bėga, prašome susisiekti su mumis.Mes ją jums.Taip, kad savo pinigus ir kad bus saugoma www.pajudek.lt.

Žymos: jogos kostiumas, 2 dalių rinkinys moterims treniruotės, pledas šortai rinkinys moterims, athvotar, 2 dalių rinkinys moterims pearl, jogos rinkinį liemenėlę moterims, sportinis kostiumas, boho fitneso rinkinys, sporto moterys kostiumas, jogger rinkinys moterims

3 palaidinės ir sweatpants 2 vnt kostiumas
Prekės Pavadinimas CALOFE
Funkcija Sportiniai
Sezonas Rudenį, pavasarį Jogos Rinkiniai
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
4 jogos rinkinį sportiniai, su kišenėje
Modelio Tipas Kratinys
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis moterų tracksuit
Sporto Kostiumai Tracksuit Moterų
Nuleisti pristatymas Didmeninė ir Mažmeninė
5 prekės ir aukštos kokybės jogger rinkinys
2 atsitiktinis palaidų jumpsuit veikia rinkinys
1 mados moterų sporto rinkinį
Medžiaga Poliesteris

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai