2 Mygtuką Nuotolinio automobilio Raktas su Lukštais Klavišą Atveju MG7 Mini Cooper S R50, R53 Rover 75 Z3 Z4 X3 X5 e46 e39 e36 e34 tuščią atsakiklis pagrindinių

w43708

€3.33

-0.83

€4.16

-19 %

Nauja prekė

Specifikacijos: Logo: Ne Tipas: Automobilių Klavišą Lukštais, BMW Svoris: 30g Medžiaga: ABS+Metalas, Spalva: Juoda Mygtukų: 2 Mygtuką, Atsakiklio Lustas: Nėra Elektroninės Plokštės: Nėra Baterijų laikiklis: Ne, Mes negalime pateikti automobilio logotipo lipdukas !!!!

Naudojimas: įsitikinkite, kad jūsų automobilio raktas yra ta pati kaip mūsų produktą.

Savybės: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės!Geriausia pakeisti skaldytų arba dėvėti klavišus,ar labai už papildomą raktą.Pagrindiniai atveju ir pagrindinių menčių tik.Elektroninės vidinės dalys.Gauti peilis supjaustyti vietos spynų/pardavėją.Tiesiog supjaustyti klavišą ašmenys,imtis vidaus electronics "(apima imobilizavimo/atsakiklis lusto) nuo originalaus nuotolinio ir įdėkite juos į mūsų klavišą " shell,tada esate pasiruošęs!Nereikia jokių programavimo.Skelbimas:

1.Prekės yra tik tuščias klavišą " shell, kuri yra be PCB lenta ir baterija viduje.

2.Visos nuotraukos yra realus nuotraukas, kurios imamasi pagal save.Prašome patikrinti, ar jūsų klavišą " shell įsitikinkite, kad tai yra tas pats, kaip mūsų produktą.

3. Pagrindinis peilis yra nenukirsti ašmenys, galite eiti į savo vietos spynų parduotuvės, siekiant sumažinti jį.Tada tiesiog išimkite elektronikos plokštės ir drožlių ir baterija nuo jūsų pačių originalus raktas ir įdėti jį į mūsų klavišą korpuso, tada jūs galite naudoti ją.

1 x automobilio Raktas su Lukštais 1 x jungiklį 1 x baterija

1.- Vienerių metų garantija.

2.- Jei prekė yra su trūkumais gavusi, galite paklausa keistis naują per 7days nuo gavimo data (Pirkėjas turi grąžinti visus originalus ir nepažeista objektų re-komercinė būklės).

3.- Mes tiekiame nemokamai remonto paslaugos per metus nuo pirkimo.Pirmą mėnesį, sumokėsime vienas būdas laivybos išlaidos( iš jav į savo vietą); Po 1 mėnesio, perkant, pirkėjas turi sumokėti dviem būdais laivybos kaina.

4.- Kai mes gauti grįžo daiktai, mes atsiųsime pakeisti tie grįžti artimiausiu metu.

5.- Mūsų garantija neapima visų produktų, kad yra fiziškai pažeistas arba pagal jt įprastomis eksploatavimo sąlygomis dėl netinkamo naudojimo arba netinkamos montavimas, dalys.

1.- Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą į mus, jei jums būtų patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ačiū už jūsų laiką.

2.- Mes palikti patys atsiliepimų jums po jūsų teigiamus atsiliepimus.

3.- Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės išspręsti problemas.

Žymos: virvelę xiaomi, ais atsakiklis raymarine, Mini Cooper, R50, bmw byloje raktas, diržas rover 75, e34, mini coooer r56, grandinės raktas, mini cooper r53, e36

Tipas pagrindiniai BMW klavišą " shell
Šalis/Regionas Automobilių Gamyba Kinija
Raktas Atsakiklis pagrindinių
Medžiagos Tipas Geros Kokybės
Prekės Pavadinimas OkeyTech
Kitos Dalies Numeris Raktas BMW
Mygtukų 2 Mygtukai
spalva juoda
Pavadinimas Automobilio raktas atveju
Ypatingas Tuščias Atveju BMW Klavišą " Shell
R/C Funkcija be
auto raktas Mini Cooper bmw raktas
Mainų Dalies Numeris BM-KS20
Gamintojas Dalies Numeris bmw klavišą " shell
logotipas No
Kilmės KN(Kilmės)
Pritaikymas BMW raktas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai