2019 Negabaritinių Moterų Švarkelis, Pavasarį, Rudenį, Ilgas rankovėmis su gobtuvu striukė kailis lady korėjos Prarasti Atsitiktinis Plona Striukė Moterims BL197

w43967

€16.27

-15.03

€31.30

-48 %

Nauja prekė

Patarimai:

Gerbiami Pirkėjas,Jeigu esate iš rusijos Federacijos, prašome palikti savo vardą, pavardę ir adresą, įskaitant savo valstybės ir miesto, kai jūs pateikiate užsakymą, kitaip jūsų paketas bus atgal į mus, tada jūs negalėsite gauti.Ačiū už jūsų supratimą.

Dydis Informaciją(Vienetas:cm) dydžių lentelė(cm): 1cm=0.41 colių

Dydis

Ilgis

Krūtinė

Rankovės

XL

64

120

68

XXL

65

130

69

XXXL

66

140

70

Nes jis matuojamas pagal rankų darbo, prašome leisti 1-3 cm dydžio nuokrypis

Pls Pastaba: nuotraukos, kurių buvo imtasi faktinis produktus.

Tačiau dėl skirtingų šviesos ir ekrano nustatymas.

Nedidelis spalvų skirtumas gal egzistavo.

.Mokėjimo

1.Mokėjimas turėtų būti gautas per 3 dienas aukcionų uždaryti.Jeigu turite kokių nors scruple pls nedvejodami kreipkitės į mus, mes stengiamės jums padėti.

2.Sąlyginio deponavimo yra mūsų pageidautina mokėjimo būdą ,mes taip pat priimame įvairius mokėjimus T/T", " Western union, Paypal ir kt.

Vežimas

1.Pasaulyje Laivybos.(Išskyrus GOA/FPO)

2.Dauguma iš mūsų pasiūlymų yra skatinamas nemokamas pristatymas (pasirinktose šalyse) Kinija paštu.Prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą, jei jums reikia prekių skubiai.Jei norite gauti elementą anksčiau,galite pasirinkti Express(pavyzdžiui, EMS,DHL, "Fedex" ir tt), jei jūs pateikiate užsakymą,tačiau krovinių mokesčiai bus sumokėti šalia jūsų, tikiuosi, jūs galite suprasti.

3.Prekės yra vežamos per China post".Dauguma šalių bus sėkmingai pristatytas per 20-60 darbo dienas, kaip įprasta,tada kartais ir rusijos Federacijos Brazilija reikės daugiau laiko atvykimui, pls nesijaudinkite apie tai,tiesiog palaukite, paitently savo atvykimo.tada, jei jums nereikia gauti sklypą po pristatymo laikas pažadame, pls nedvejodami kreipkitės į mus,mes padarysime viską, kad padėtų jums.

Žymos: striukė pavasario moterims, kailis ilgas, žalia paltas, tranšėjos paltai, paltai moterims tranšėjos, tranšėjos paltai moterims, kailio pavasario moterims, astrid moterims, tranšėjos moterims, lietpaltis moteris

Stilius Mados
Modelio Tipas Kietas
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Tipas Asimetrinė Ilgis
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Apykaklės Su gobtuvu
Audinio Tipas Broadcloth
Drabužių Ilgis Reguliariai
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Tranšėjos
Lytis MOTERIS
Prekės Pavadinimas YAGENZ
Apdaila Mygtukas
Modelio Numeris Moterų švarkelis
Medžiaga Medvilnės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai