10ml Aišku Viena-laiko Blizgučiai Milteliai Tatuiruotė Baltas Gelis Flash Milteliai Tatuiruotė Klijai Ilgalaikį Kūno Menas Dažų atsparumas Vandeniui

w44293

€3.12

-1.4

€4.52

-30 %

Nauja prekė

Ypatybė:

100%BRAND NEW

Šis Punktas naudojamas su laikina tatuiruotė blizgučiai, jūs galite rasti blizgučiai milteliai ir kitų Tatuiruotė produktą mūsų parduotuvėje.

Kaip naudoti:

1. Pasirinkti dizaino norite, nulupkite balto pagrindo atidžiai.

2. Įsitikinkite, kad oda yra sausa, prieš taikant aplinkosaugos ¾enklelis.Uždėkite lipduką ant odos kryptimi norite, ir paspauskite tvirtai ir įsitikinkite, kad nėra jokių raukšlių ar burbuliukai, pašalinti skaidri plėvelė nuo lipduko.

3. Naudokite šepetį appliator butelio, taikyti klijų ant odos rodo per trafaretas.

4. Nuimkite trafaretą, maždaug po 1-2 minutes.

5. Naudoti mažos kosmetikos teptuku taikyti blizgučiai ant sričių su klijais.Įsitikinkite, blizgučiai visiškai apima visas sritis, su klijais. (Jums gali maišyti spalvas)

6. Naudokite didelį kosmetikos šepetėlių paspauskite žemyn blizgučių, po blizgučiai buvo tvirtai nustatyta, teptuku toli, bet koks perteklius blizgučiai.

7. Blizgučiai tatuiruotės truks maždaug savaitę normaliomis sąlygomis.

Panaudoję užsukite dangtelį iš karto.

Aprašymas:

Naudojama:Laikina Tatuiruotė / Blizgučiai Tatuiruotė

Tipas: Laikina Tatuiruotė

Dydis:3.14"x0.78"

Neto: 10 ml

Spalva: balta

Pakuotė:

1x klijai Tatuiruotė

Pastaba:

Nekilnojamojo spalvos prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos parodė, svetainėje sukeltas daugelio faktorių.pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

Dydis rankinis matavimas, ten bus maža klaida, prašome suprasti!

Žymos: eylash klijai balta, blizgučiai klijai tatuiruotė, velcroing klijai balta, veido klijai, blizgučiai tatuiruotė, pusiau tatuiruotė gelis, formos tatuiruotė klijai, diafragmos mokslas, tatuiruotė tatuiruotės, tatuiruotė vandeniui

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Blizgučiai Tatuiruotė klijai
Prekės Pavadinimas HNKMP

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai