Žvejybos Masto Skaitmeninės Kabinti Masto su Matavimo Juosta LCD Ekranas 110lb/50kg Nešiojamų Bagažo Masto N07 20 Dropship

w44576

€12.64

-3.99

€16.63

-23 %

Nauja prekė

Funkcijos yra lengvai skaitomas LCD skaitmeninis ekranas tvirtesnio peržiūra net tiesioginėje saulės šviesoje, ir taip pat ateina su nugaros šviesos mažai šviesos ir vakare sąlygas.

Duomenų fiksavimo funkcija turi svorio, patogu skaityti, automatinis išjungimas taupo elektrą, už maksimalus baterijos tarnavimo laikas, daugiau kaip įkelti nuorodą, išvengiama žalos, 63" built-in juosta siūlo lengvą matavimo, 3 svoris ekranas funkcijos suteikia jums galimybę rodyti svoris LB, KG, OZ.

Yra nikeliuotas kablys, rūdžių, vandeniui ir trinčiai atsparus, ir tai yra alternatyvus būdas, turintis savo laimikio saugiai ir leidžia jums lengvai paleisti žuvų baigę sveria ji.

Įrengta taros svoris funkciją (nuliui, vienetas sveria maišą arba kitą talpyklą), todėl jums gauti kuo tikslesnę ir tikslus matavimas įmanoma.

Įrengta automatinio išjungimo funkcija (automatiškai išsijungia po 60 gulėjimas), taupo energiją, už maksimalus akumuliatoriaus tinkamumo naudoti laikas.Visiškai su baterija ekranas, leidžia jums žinoti, kada keisti dvi AAA baterijos (neįtraukta)

Specifikacija:

Spalva: juoda

Medžiaga: ABS, nikeliuotas kablys

Dydis: 16 x 9cm/6.3"x 3.54"

Svorio ribos: 0.1 lb~110lb(50g~50kg)

Svorio vienetas: kg, lb, oz

Juostos ilgis diapazonas: 1.6 m/63"

Galia: 2 x AAA baterijos (neįtraukta)

Pastaba:

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą Sudaro:

1 X Skaitmeninis Kabinti Masto

Žymos: šviesdėžės idėjas maisto, šviesdėžės a3 audi 8v, sma antena, auksas ir sst, šviesdėžės priemonė, telefono dėklas nobby 220, šviesdėžės pirkti internetu, šviesdėžės photogaphy, stilingas, geltonos sofos, šviesdėžės sanoto k50

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga ABS, nikeliuotas kablys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai