Neopreno Sauna Prakaito Liemenė Moterims Juosmens Treneris Korsetas Žoliapjovės Liemenė su Diržu Svorio Moterų kūno shaper Faja Shapewear

w44806

€8.92

-10.91

€19.83

-55 %

Nauja prekė

Aprašymas

【PRAKAITO 4-6 KARTUS DAUGIAU NEI ĮPRASTA】—karšto prakaito lieknėjimo bako viršuje juosmens treneris korsetas svorio praradimas gali padidinti kūno temperatūrą per trumpą laiką.Skatinti prakaito pašalinimas ir padidinti prakaito 400%.Veiksmingai įtempkite juosmens, pilvo, nugaros riebalų. 【FORMOS KŪNO】—Tai treniruotės neopreno juosmens treneris vest kūno shaper moterų yra ne tik verčia prarasti riebalų aukštyn ir stiprina juosmens, bet taip pat palaiko nugarą ir mažina nuovargį.Ištaisyti kuprius, posėdžio vieta ir kūno formos. 【U-FORMOS STUMTI KRŪTINĖS】—pilvo riebalų degintojas bako viršuje galite perkelti pažasties riebalų krūtinės, leiskite riebalų perteklių arti viduryje krūties.Remti krūtinę.Kuris daro jūsų krūtinės ieškoti daugiau susirinko, aukštesni ir tiesiau. 【3-D Pjaustymo & Pločio petnešėlėmis】—Į moterų prakaito bako viršuje su nauju 3-D pjaustymo metodą ir platus dirželis per petį dizainas.Lengva dėvėti , patogūs, ne sandarumas.Siūlės iškirpte ir apsiuvas, kad atrodo daugiau gražus. 【PASPARTINTI WEIGHE NUOSTOLIŲ AUDINIO】—Shell:100%Poliesteris; Pamušalas:100%Neopreno.Aukštos kokybės smart audinys suteikia šilumos energija, paspartinti prakaito biudžeto įvykdymo patvirtinimo, siekiant sumažinti svorį. (Tai Pirtis liemenė yra šiek tiek medžiagos kvapas, tai gana normalus ir būtų dingo po keleto metu plauna.)

3-D Pjaustymo & Pločio Petnešėlėmis

Į moterų prakaito bako viršuje su nauju 3-D pjaustymo metodą ir platus dirželis per petį dizainas.Lengva dėvėti , patogūs, ne sandarumas.Siūlės iškirpte ir apsiuvas, kad atrodo daugiau gražus.

PRAKAITO 4-6 KARTUS DAUGIAU NEI ĮPRASTAI.

Shell:100%Poliesteris; Pamušalas:100%Neopreno.Aukštos kokybės smart audinys suteikia šilumos energija, paspartinti prakaito biudžeto įvykdymo patvirtinimo, siekiant sumažinti svorį.

Anti-Slydimo Juostos

Žymos: garsaus juosmens treneris, kūno moterų shapewear, termoterapio shaper moterims, karšto shaper, karštas prakaitas, sauna vest liekninamasis kūno shaper, derliaus juosmens treneris, dydžio juosmens treneris, shaper, juosmens treneris sa, omg juosmens treneris

Storis STANDARTAS
Modelio Numeris 0043
spalva juoda
Kontrolės Lygis Įmonė
Dydis S/M/L/XL/2XL/3XL
Prekės Pavadinimas praleisti moly
Proga Treniruoklių salė/Sportas/Veikia/Sporto/Kasdieniniame gyvenime
juosmens treneris body shaper Pilvukas Shaper
Shapewear Juosmens treneris
Nepadori Nuotrauka No
Dizainas 3-sluoksnio riebalų degintojas
Elemento Tipas Skustukai
Funkcija Padidinti prakaitavimą/Juosmens Treneris/Laikyti ir Spyna gera laikysena
pilvo lieknėjimo apatiniai
Apdaila NĖRA
Lytis MOTERIS
Audinio Tipas Broadcloth
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga Polyester92%, Spandex8%
Prekės Vieta KN/JAV
Lieknėjimo Diržas topai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai