Tinka Volkswagen Sagitar Jetta2017 2018 FRP / Anglies Pluošto Galinis Spoileris Šildomi Uodega Kamieno Įkrovos Sparno Apdaila, Automobilių Stilius

w44901

€135.37

-33.84

€169.21

-19 %

Nauja prekė

Q & A

Q: Kaip patikrinti, ar šis produktas puikiai tinka mano automobilį ar ne?

A: skirtingose šalyse, automobilio modelio, gali būti skirtingos.Siekiant užtikrinti, kad mūsų produktų galite puikiai tinka jūsų automobilio, prašome atidžiai patvirtinti, ar jūsų automobilis yra tas pats kaip automobilį savo produkto aprašymas.Jei nesate tikri, apie įtaisyti, prašome susisiekti ir atsiųsti mums savo automobilių nuotraukas(priekinė, galinė ir visą automobilį, nuotraukas), tada mes patikrinti, ar tinka, ar ne.

Q: skirtingų tarp kurių unpainted spoileris ir dažytos spoileris?

A:unpainted produktas yra pilkos arba juodos spalvos arba šviesiai geltonos spalvos gruntas (pagal faktiškai, spalva yra atsitiktinis), paviršiaus unpainted spoileris yra ne poliruoti, todėl paviršius spoileris negali Ji sklandžiai, arba turi įbrėžimų ir kai kurių dėmių, tačiau tai neturės įtakos įprastam naudojimui, nes spoileris turi būti poliruoti ir dažyti, kad spalva norite, prieš montavimas.Todėl, po pirkimo unpainted spoileris atgal, jums reikia šlifuoti ir dažyti vietoje norimą spalvą.Jei perkate dažytos spoileris, jūs galite įdiegti ją iš karto, kai perkate jį atgal.

Q: Kai bus laivo sklypo po apmokėjimo?

A: Tai dažniausiai bus mums 1-3 darbo dienas daryti tikrinimo & pakavimo ir organizuoti vežimo.

Q: Kaip aš galiu sekti mano sklypo?

A: Jūs galite naudoti sekimo numerį, patikrinkite pakuotės adresu: https://global.cainiao.com/?spm=a3708.7860688.0.0.1d413b18BhNYc0&lang=en(Nukopijuoti į browerser atidaryti)

Q: Yra montavimo priedai komplekte?Kaip įdiegti?

A: Tai spoileris yra įdiegta naudojant 3M dvipuse juosta, kuri yra labai paprasta ir patogu. 3M juosta yra supakuoti į paketą taip, kaip reikia.

Montavimo būdas: pirmiausia nuvalykite paviršių su alkoholiu.Tada, kai jis sausas, tai gali klijuoti aptakas.Galų gale nereikia plauti automobilį 48h.

Q: Ką aš galiu padaryti, kai apsauga laiką mano, kad bėga?

A: Kai užsakymo apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes padėsime jums jį pratęsti.Taigi, savo pinigus neisiu į mano sąskaitą

Q: ar Yra koks nors muitinės, mokesčių?

PRAŠOME PASTABA: Mūsų produkto Kaina neįeina PAREIGAS, LOCATL MOKESČIŲ AR BET kokių KITŲ IMPORTO .Dėl skirtingų politikos skirtingose šalyse, gali būti, kad muitinės, mokesčių, kurie turėtų būti sumokėti pirkėjas.Kaina grąžinimo arba prarado sklypas būtų dėl klientų atmesti muitinės formalumus.

Žymos: caddy įrašą, peugeot 508 sw spoileris, octavia spoileris, jetta prekinis, galinis spoileris, galinis aptakas, mygtukas, skirtas vw tiguan, gti spoileris, aerodinaminis automobilio balionas, elantra kamieno spoileris, spoileris

spalva Juodos arba Unpainted Gruntas Spalva
Elemento Aukštis 5cm
Šalis/Regionas Gamyba Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Gamintojas Dalies Numeris NĖRA
Specialios Funkcijos aerodinamika
Elemento Ilgio 130cm
Medžiagos Tipas frp Plastiko
Paskirties Transporto priemonės galiniai kamieno
Elemento Plotis 5cm
Prekės Svoris 2.0kg
Elemento Tipas Spoileriai
Mainų Dalies Numeris NĖRA
Prekės Pavadinimas EPFBSQP
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis, Metai 2017 2018
Modelio Pavadinimas Už Volkswagen Sagitar Jetta Prekinis, Galinis Spoileris
Kitos Dalies Numeris NĖRA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai