30 Vnt LH Privačių Ovuliacijos Testo Juostelės Šlapimo Testo Juostelė Prognozuoti Gimstamumo Ovuliacijos Testo Juostelės

w45019

€4.12

-2.52

€6.64

-37 %

Nauja prekė

Instrukcijos 1. Surinkti šlapimą į švarų ir sausą indą.Nenaudokite rytą šlapimas.Geriausias laikas rinkti šlapime yra nuo 10:00 iki 8:00 pm.Pabandykite naudoti šlapimo mėginio tuo pačiu metu kiekvieną dieną.Šlapimas turėtų būti sumažintas 2 valandas prieš renkant šlapimą.Nurijus.

2. Bandymo juostelės bus panardintas į šlapimo, kurios vienas galas yra rodyklės žyma linija.Maždaug po trijų sekundžių, jis bus paimtas ir ištiesus 10-20 minučių.Rezultatas bus skaitomas per 30 minučių.

3. Gylio testas knygoje įdėta į šlapimo neturėtų viršyti MAX ženklo linija.

Įprastai moterims ovuliacija kiekvieną mėnesį.Po kiaušinėlis bręsta kiaušidžių, jis yra išskiriamas iš kiaušidės ir vežami į gimdą per kiaušintakių.Nėštumo procesas yra susiformavo brandus kiaušinį kiaušintakis, kartu su spermos.Sperma gali išgyventi apie 24-72 valandos iš moters lytinių takų, o kiaušinis yra tręšiami tik apie 24-36 valandas po ovuliacijos.

Moterų menstruacijų ciklą, liuteinizuojančio hormono (LH) šlapime bus didžiausias per 24-48 valandas prieš ovuliaciją, ir visi ovuliacijos juostelės gali tiksliai nustatyti didžiausią lygį LH, kad moterys gali numatyti geriausią.Laiko samprata.

Moteris turėtų pirmiausia nustatyti savo mėnesinių ciklas, prieš bandymus.Algoritmas yra ciklas, nuo pirmos dienos mėnesinės dienos iki kitų menstruacijų laikotarpį (pirmą dieną pirmą kraujo dieną).Dauguma moterų ovuliacija kitą menstruacijų laikotarpį.Pirmąsias 14 dienų arba tiek, kad 2-3 dienas iki ovuliacijos ir 1-2 dienų po ovuliacijos yra lengva gauti nėštumo, tai yra 4-5 dienas iki ir po ovuliacijos dieną yra apskaičiuota, kad būti jautrūs nėštumo, todėl ji turėtų būti reguliariai tikrinama po pradinės bandymų.Kai spalva arti high peak yra apie atsirasti, ji turėtų būti tikrinamas kas 12 valandų, kol LH piko, skaičius.Nes kiekvienos moters mėnesinių ciklo dienos yra skirtingos, labiausiai tikslius matavimo laikas pradėti bandymo pasibaigus mėnesinės ar penkių dienų pasibaigus.

Modelio Numeris: Ovuliacijos Testas Juostelė

Kiekis:30pcs

Elemento Tipas:Moteriška Higienos

Etapas: Prieš nėštumą

Kvepalų tipas: nėra jokių kvepalų tipas

Nepriklausoma aliuminio folijos maišelį pakuotės (su desikantas, siekiant apsaugoti nuo drėgmės)

Spalva: Rožinė

Medžiaga: Aliuminio Krepšiai

Dydis: 10.5 * 5.5 cm

Pakuotės Turinys:

30 * Ovuliacijos Testo Juostelės

Atsargumo priemonės:

Kai rezultatas yra, kad esate nėščia, prašom eiti į pamatyti ir patvirtinti diagnozę, nes matau pradžioje gali garantuoti, kad sveikatos jums ir jūsų kūdikiui.Tuo pačiu metu, suteiks jums daugiau informacijos.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: živ testą, živ, greitas testas, lh testo, catwoman oda, spa testo juostelė, higienos gelis, hcg testas, šlapimo ph testo juosteles, indija, gręžinio fotoaparatas

šviesa Ne Įrengtas
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai