KALAIDUN Elektros lituoklio rinkinys 15 1 Reguliuojama Temperatūra Suvirinimo Įrankis 60W Pincetu lydmetalis Remonto Įrankių Laikymo Maišelis

w45075

€14.72

-5.73

€20.45

-28 %

Nauja prekė

KALAIDUN Elektros lituoklio rinkinys 15 1 Reguliuojama Temperatūra Suvirinimo Įrankis 60W Pincetu lydmetalis Remonto Įrankių Saugojimo Krepšys Aprašymas:

1. Nešiojimo krepšys gali turinti visas litavimo rinkinius, ir net kai kurių papildomų dalių, jūs turite!Nuostabi dovana jūsų draugams ar šeimos nariams, kurie yra mėgėjai, "PASIDARYK pats" mėgėjams arba litavimo pradedantiesiems.

2. Modernizuotos šilumos izoliacinės medžiagos ir plieno vamzdžio konstrukcijos bus apsaugoti lituoklio patarimai yra lydomas, dėl ilgo laiko perkaisti.

3. Yra 6 skirtingų lituoklio patarimai, kad atitiktų jūsų litavimo poreikius.Jūs galite pasirinkti tinkamiausią lituoklio patarimai.

4. Kišenėje kanifolijos core lydmetalis ateina su lituoklio rinkinys.Lydmetalis srautai, geras.Jis daro jūsų litavimo proceso lengviau ir atlikti greitai.

Pastaba:

1. Kai lituoklio yra įjungtas pirmą kartą, ateis iš dūmų iš patarimas pabaigos.Dūmų sustoti trumpam ir dūmų niekada grįžti iš naujo.

2. Lituoklio stovas suteikia jums APSAUGOS iš tų bjaurių avarijų, Apsaugos nuo sudegė pirštus ir apsauga nuo sukelia ugnį, tiesiog pateikti lydmetalis geležies, ant stovo, jei jums reikia pertraukos.

3. Siekiant pailginti tarnavimo laiką, prašau įjunkite 200°C modelis, kai nenaudojate jį laikinai ir neleisk, kad lituoklio apsistoti aukšta temperatūra visą laiką.

4. Prašome būti labai atsargūs, kai naudojate priemones išvengti pricks ar kitų traumų,Norite geriau laikyti jį kažkur vaikai negali pasiekti.

5.Įėjimo įtampa:220V(ES),110V(JAV).

Pakuotė:

Mėlynos spalvos krepšys *1

60w elektros geležies *1

Lituoklio laikiklis*1

Valymo kempinė*1

Alavo gun*1

Patarimas galvą *5

Vamzdis alavo vielos 12g*1

Statinio pincetas*1

Raudonas ir juodas laidas *2m

Išpardavimas įrankis*1

Žymos: rinkinys lydmetalis, krepšys lydmetalis, nustatyti lydmetalis, krepšys geležies, litavimo įrankis, krepšys elektriko įrankis, geležies lydmetalis, atveju lydmetalis, krepšys įrankis, krepšys lydmetalis

Išėjimo Temperatūros 200-450 C
Matmenys 30*15*5CM
Įvesties Voltagle 110V/220V
Išėjimo Galia 60W
Modelio Numeris 15 1 Litavimo
Temperatūros Stabilumas 1 C

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai