Dvigubo sluoksnio Nutekėjimo Šviežių išlaikyti Maisto Dulkių Talpyklos Užplombuotos Freshsaver Langelį Šaldytuvas Vaisių, Daržovių #SW

w45636

€2.81

-0.85

€3.66

-23 %

Nauja prekė

Kulka Taškų:

1、ekologiška Medžiaga: šviežio maisto konteineryje naudoja skaidriai ir aplinkai nekenksmingų medžiagų, ateina su dvigubo nutekėjimo dizainas.

2、Sandarinimo Apima: maisto dulkių talpyklos ateina su sandarinimo dangtelį ir gerai, sandarinimo veiklos, patogu, svogūnų, imbieras, česnakai, vaisiai ir daržovės šaldytuve švieži ir palaikymo, patogus gyvenimas, nuolatinis namuose.

3、Lankstus Dėžutės Dangtelis: šviežio maisto konteineris yra suprojektuotas su lanksčia dėžutės dangtelį, sandarias ir šviežias, skanus, be iešmo.

4、Rankenos Dizainas: maisto dulkių talpyklos ateina su dangčiu, rankena dizainas, lengva atidaryti ir uždaryti, patogiau naudoti.

5、Anti-slip Veiklos: šviežių maisto produktų talpyklos padidėjo anti-slip dizaino apačioje daugiau stabilus neslidus vietą.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Dvigubas sluoksnis Drenažo Šviežių saugojimo Konteineris

Medžiaga: pp

Prekių pakuotė: opp

Dydis: 13.5*13.5*7.5 cm/5.3*5.3*3.0 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Švieži saugojimo Dėžutė

Pastaba:

Yra keletas matmens tolerancijos rankinis matavimas, prašome kreiptis į tikrasis produktas.Ačiū už jūsų supratimą.

Žymos: dulkių konteinerio plomba, sou žiūrėk bakas, urmu bakas, konteinerių sandėliukas, lauke storag virtuvė, lėtai viryklė, lauke šaldiklis, ant pakylos stovi, vakuuminio sandarinimo konteineriai, maisto folija konteineriai

Medžiaga Plastikiniai
Stilius Modernus

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai