8MM Motociklo Swingarm Ritės Slankiklį Stovo Varžtas Varžtai Suzuki V-Strom 650 /DL650 1000/DL1000 250/DL250 650/1000 XT/XT

w45954

€4.31

-2.63

€6.94

-37 %

Nauja prekė

Sveiki atvykę į mano parduotuvę - sconan Sunku Virinto Parduotuvėje *Jei turite kokių nors sunkumų, prekybos, galite susisiekti su mumis bet, kurio metu.Mes atsakysime jums ir suteikti daugiau puikų aptarnavimą.Tegul kiekvienas pirkėjas turi malonaus apsipirkimo.Produkto aprašymas Spalva: Žalia,Titaniun,Mėlyna,Raudona,Auksinė Aprašymas: Ar jūs ieškote, siekiant apsaugoti jūsų swingarm iš neišvengiamas patarimas-daugiau ar jums reikia įdėti savo dviratį ant stovo, šių CNC naudojami ritės/slankmačiai/ritės yra jūsų atsakymas.Visi vairuotojai tikrai žinau, tai ne, jei jūs patarimas-daugiau, bet, o, kai jums patarimas-daugiau.Su šiais varžtais jums imtis komfortą, žinant, kad jūs turite apsaugos, siekiant užkirsti kelią nepageidaujamų dings ir įbrėžimų iš atsitiktinio važiuojamosios kelio dalies patarimas-daugiau ar skaidrių iš greičiu.Specifikacijos: CNC Naudojami Erzina Anoduoto Aliuminio Spalvos Paaiškinimais Pavadinimas.Parduodamas kaip Pora (2vnt ritės) Apima M8 aparatūros prijungti (2vnt - 8mm Varžtai) Įtaisyti: Sportsbikes su 8mm Swingarm montavimo skylės ritės/slankmačiai/ritės, .Taip yra dėl Swingarm Ritės mount ne nustatymą viename lygyje su swingarm.Labai dažnas reiškinio, bet lengvai nustatyti su storu plovimo. ( Prašome Užtikrinti, kad Ši Dalis Tinka Jūsų Motociklui, Kol tvarka ) 1. Lengva įdiegti. 2. Varžtas tiesiai į savo sūpynės rankos. 3. Pagaminti iš Aukštos Klasės Delrin Slankmačiai. 4. Hi-kokybės CNC-pagaminti Slankiklį Ritės. 5. Apima 2 Nerūdijančio Varžtais. 6. 2 vnt. viename rinkinyje (Kairėje ir Dešinėje). 7. Sūpynės Rankos Ritės Slankmačiai pasiūlyti apsaugos funkcija, leidžianti kėlimo galinio dviračiu, naudojant paddock stovi įrengta tinkama ritės stalo šviestuvą. 8. Naudoti Swing Arm Ritės Slankmačiai yra skirtas sumažinti žalą motociklo rudenį ar nelaimingo atsitikimo.Tai NĖRA garantijos jokios žalos. 9. Tinka Yamaha kawasaki honda ir BMW, suzuki, KTM Dauguma Modelių.

Pastaba:

Prašome patikrinti, dydį ir nuotraukų apie šį produktą, užtikrinti šios dalies tinka jūsų transporto priemonės prieš perkant.Ačiū.

Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome suprasti.Įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš jus, kad.Produktai gali būti įrengti ir naudoti be pakeitimų, lengva įdiegti, nr. instaliavimo instrukcijos.Anodavimas, nėra lengva išnyks ir nebus rūdžių.Išvaizdos mados dizainas, puikios technologijos yra labiau tinka savo dviratį. (Prašome patvirtinti, kad šis produktas tinka jūsų motociklą prieš perkant.)

Žymos: radiatorius suzuki rm125, 650 dl, suzuki dl1000, sv650, dl250, inazuma, dl250 suzuki, suzuki dl650, GW250, VSTROM

Elemento Tipas Viršeliais Ir Dekoratyviniai Lipdiniai
Prekės Svoris 0.1kg
Elemento Aukštis 1inch
Elemento Ilgio 1inch
Produkto pavadinimas Motociklo slankiklį ritės
Elemento Plotis 1inch
Funkcija 100% brand new ir aukštos kokybės
Motociklams Padaryti SUZUKI
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas sconan
Įmontuoti 1 Už SUZUKI V-Strom 65/DL650 1000/DL1000 250/DL250
Medžiagos Tipas 6061 T6 Aliuminio
Modelio Pavadinimas V-strom

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai