Sodo Augalai Laipiojimo Net Poliesteris Rotango Net Agurkai Vynuogių Gėlių Užskaitos Paramos Grynasis Augti Turėtojas Sodo Pinučių Užskaitos

w46278

€4.20

-1.18

€5.38

-21 %

Nauja prekė

Sodo Augalai Laipiojimo Net Poliesteris Rotango Net Agurkai Vynuogių Gėlių Užskaitos Paramos Grynasis Augti Turėtojas Sodo Pinučių Užskaitos

Kulka Taškų: 1、Plačiai Taikoma): grynasis gali būti naudojamas mung pupelės, žirniai, agurkai, pomidorai, kartaus moliūgų, kakava, mini arbūzai, braškės, žolės, ir naudoja elektrinės grotelės tinklelis, vengti kontakto su dirvožemio, kad padaryti juos mažiau imlios ligoms.

2、Praktinis Naudojimas: Vynuogių augalai yra lengviau pagauti, ir ji yra lengviau derliaus daržovių.Jei reikia, galima lengvai nukirpti ir dirbti lengvai.

3、Aukštos kokybės, Universalus Tinklelis: Tai akies struktūra, yra minkšta ir patvari, padeda augalams kabintis prie lygių paviršių, ir paskutinis metų.

4、Labai Naudinga: Vadovas augalų audimo grynasis aplink ašigalį ar bambuko lazdelės formos kietojo tinklelis remti svorio augalų.

5、Vietos Taupymas: Tai ju gali sutaupyti daug vietos ir į sodą, ir, kai jūsų butas veranda neleidžia metalinės lentynos, pabandykite naudoti augalų užskaitos.

Specifikacija:

Medžiaga: poliesteris

Dydis: apie 1,8*5m/5.91*16,4 ft

Tinklelis: apie 15cm/5.91 į*15cm/5.91 į*2mm/0.08 in(storas)

Svoris: apie 88g

Spalva: balta

Pakavimo Sąrašas:

1*Laipiojimo Ju

Žymos: scrog patalpų, sode ant grotelių, grynieji augalų, ratan net krepšys, paprasta sodo pinučių, lengva agurkai pinučių, sodo parama, didelis agurkas pinučių, agurkas net, augalų paramos pinučių

Sodo Akių Augalai Vijokliniai Ju
Medžiaga Kita
Sodo Augalai Laipiojimo Ju Sodo Užskaitos
Rotango Ju Augalų Rotango Ju
Grotelės Užskaitos Augalų Grotelės Laipiojimo Ju
Laipiojimo Ju Vegteable Laipiojimo Ju
Rinkinys Tipas No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai