Mason Jar Fermentacijos Dangčio Premium Mason Jar Fermentacijos Dangtis su Silikono Žiedas ir Vamzdelis Fermentacijos Rinkiniai Plačiai Burnos Stiklainiai

w47478

€2.67

-1.09

€3.76

-28 %

Nauja prekė

Savybės:

1. Kelių priežasčių: Puikus padaryti skanus, sveikas kimchi, imbieras, morkos, Hot Padažas, rauginti kopūstai, marinuoti agurkai ir kiti fermentuoti maisto produktai, kurių patogumo ir saugos. (Pakuotėje yra 1*dangteliu+1*vamzdelis, daug spalvų yra)

2. Premium Silikono Žiedas: silikono žiedas sukuria sandarus sandarinami tarp dangčio ir jar, užkirsti kelią deguonies ir dulkių iš užkrečiantis savo fermentai.

3. Tinka ir Praktiška: vidinis dydis dangčio apie 86mm/3.39 in (apie), todėl dangtis gali būti naudojamas Bernardin, Kerr, Kamuolys.Ir tai tinka bet koks prekės ženklo "Plati Burna" Mason jar į bokalas, kvorta, arba pusę-galoną.

4. Tvirtas ir Patogus: Naudokite tvirtas dangtelis, siekiant pagerinti organizacijos savo virtuvėje.Daro puiki dovana fermentacijos.

5. Puikiai tinka Fermentacijos: dangtis gali gerai greičio fermentacija, kurios metu jums.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Mason Indo Dangtelis su Vamzdelis

medžiaga: plastikas

Dydis(apie): vidinis dydis dangtelis yra 86mm/3.39 į

Spalva: balta, pilka, mėlyna, raudona, raudona rožė, ežero žalia, žalia

Svoris(apie): 40g

Pakavimo Sąrašas:

1*Mason Indo Dangtelis su Vamzdelis* (ne įeina į jar)

Pastaba:

Prašome sterilizuoti plastiko airlocks su verdančiu vandeniu.

Žymos: vamzdis fermentacijos, fermentas bakas, "pasidaryk pats" fermentacijos dangtis, antspaudas vandens, kūginę fermentor, fermentacijos dangtis, dangtelis mason, fermentacijos jar stiklo, oro užraktas vyno, fermentas kibiras

Medžiaga Plastikiniai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai