Prabanga Foot Spa Vonia Massager Bub su Infraraudonųjų spindulių Šilumos Šildomos Pėdų Mirkymas + 12 Riedėjimo Masažas Ratų

w47818

€38.65

-8.48

€47.13

-17 %

Nauja prekė

Prašome reikia pažymėti, kad roller yra ne varomas elektros energijos.Ji yra rankinis

ALL IN ONE FOOT SPA – Plungės jūsų pavargę ir achy kojas po sunkios darbo dienos, į Šildomas Foot Spa Vonia Massager ir mėgautis, atsipalaiduoti, kartu su galinga " multi-geležinkelių pėdų masažas.Padeda sumažinti pavargusias kojas, skausmas ir kojų skausmai.Mėgaukitės spa patinka pėdų masažą komfortą savo namuose.

GELEŽINKELIŲ MASAŽAS – Pėdų Spa Vonia Massager yra iš viso 12 giliai masažo volai; 12 riedėjimo massagers yra suprojektuotos, su unikaliu mini multi-voleliai nuostabiai giliai dar švelnus masažas patirtį.Nuostabiai mažina visos pėdos skausmai ir skausmai, mažina paraudimą, patinimą ir skausmą.Palieka jūsų kojų jausmas labai atjaunėjusi ir atnaujinamas.

TIKSLUS SKAITMENINIS VALDYMAS – Savybės atsparus vandeniui skaitmeninio valdymo mygtukai leidžia visiškai pritaikyti savo pėdų spa sesijos pagal jūsų tikslius poreikius.Nustatykite trukmę spa sesijos; pasirinkti nuo 10 minučių iki 1 valandos.Kontroliuoti ir prižiūrėti vandens temperatūra;. / Funkcijos 4 rakinama sukti ratus ir patogu, įmontuotas vandens nutekėjimo padėti tuščias vandens po naudojimo.

KONTROLIUOJAMA ŠILDYMO – Foot Spa Vonia Massager funkcijos skaitmeninių tikslia vandens temperatūros reguliavimo sistema, leidžianti nustatyti tikslų norimą vandens temperatūrą.Temperatūra gali pasiekti nuo 35°C iki 48°C; ir jis palaiko temperatūrą, todėl jūs galite mėgautis šiluma, masažas ir atsipalaiduoti, nereikia pridėti jokių karštą vandenį per jūsų pėdų spa sesijos.

Žymos: ab varantys, elektros foot massager, elektros foot massager, asmens massager elektros, prekės prabanga moteris, masažas mediniai foot massager, massag, vonios kojos, pėdų spa, vonia ir sauna

Prekės Pavadinimas VamsLuna
Vibracijos Dažnis 1000-5000times/min
Tarifo Darbo Laikas 15min
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui
Modelio Numeris FM-030
Kilmės KN(Kilmės)
Bendras svoris 1,5 KG
Prašymas Pėda
Medžiaga ABS
šilumos temperatūra 45c

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai