Orgonite Piramidės 60mm Ametistas Krištolo Rutulys Su Obsidianas Gamtos Cristal Akmens Orgone Energijos Gijimas Reiki Chakra Daugiklis

w47952

€12.94

-5.8

€18.74

-30 %

Nauja prekė

Aprašymas:

1. Crystal Piramidės gali būti naudojamas nupilama neigiamos energijos ir stabdymų iš čakras, papildyti energijos.

2. Orgone Piramidės yra galingas dvasinis priemones, kurios transformuoja Universalus Gyvybės Forma Energiją į labai galingą teigiamos energijos, kad bus gera, už kiekvieną sritį savo energiją fiziškai, protiškai, emociškai ir dvasiškai.

Ypatybė:

1. Pagamintas iš aukštos kokybės krištolo, metalo, ir dervos.

2. Piramidės apdailos paviršius yra gražus ir sklandus.

3. Yra jausmas, kad jis gali sugeria neigiamą energiją ir paversti juos į teigiamą jėgą.Skatina fizinės ir psichinės energijos.

4. Gražių namų puošybai vienetų, biuro, studijų ar kambarį.Ji labai tinka jūsų namuose ir sode.

5. Geriausia dovana tiems, kurie mėgsta įkvėpimo arba gimtadienio dovanos, Valentino Dienos dovanos, studentų dovanos, Kalėdų dovanos.

Specifikacija:

Dydis: Apie 60mmx60mmx60mm

Medžiaga:Olivīns,Tigro akis,Vario,Aukso gabalus,dervos,meilės

Pakavimo sąrašas:

1 x Orgone Piramidės

Pastaba:

1. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2. Dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumą, kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir faktinio prekės!

Žymos: religinių piramide, turmaline natūralių kristalų piramidės, roewe rx5, orgonit, orgonit piramidės, reiki simboliu, piramidė, stiklo lotus, akmuo ametistas, stiklo vyno

Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai