Katė Žaislas Trijų Lygių Bokštas Sekti Naminių Gyvūnų, Šunų, Kačių Žaislas Pelės Kačiukas Katė Žvalgybos Žaislų Kamuolys Mokymo Pramogų Plokštė Katė Prekes

w48086

€9.76

-4.19

€13.95

-30 %

Nauja prekė

PRODUKTŲ FUNKCIJA

KAMUOLIUKUS SPIN & ROLL: Šią priklausomybę, interaktyvi katė žaislas yra suprojektuoti su 3 lygių trasos ir 3 ryškiaspalviai juda kamuoliukus pritraukti kitty dėmesio!

3 PAKOPA BOKŠTAS: Su sukrauti ir tvirtas statybos, tai multi-level ratas kelio katė žaislas yra patvariai pastatytas su uždara viršų ir neslidus pagrindas laikykite katę kelio ir kamuolys žaislą vietoje.

GPGB IR CHASE: Puikiai tinka vienas ar daugiau kačių, interaktyvi Bokštas Dainos katė žaislas stimuliuoja kitties pojūčius ir atitinka medžioklės instinktus, su įdomus juda dėlionės.

INTERAKTYVIOS PRAMOGOS: Idealiai tinka žaisti, katė kamuolys kelio yra taip pat puikus būdas obligacijų su jūsų kačiukas – nugara kamuoliukus gauti juos juda, tada gpgb juos į savo katę!

PSICHIKOS ir FIZINĖ ĮDOMUS: Gauti jūsų katytė aktyvus!Tai patalpų interaktyvi katė kelio žaislas yra puikus būdas padėti jūsų katė, gauti veikliosios daug reikia kasdieninės mankštos ir įspūdžių.

Žymos: kačių bokštas, didžiųjų kačių medžiai, katė medyje, naminių kačių tualetu, žaislai, ty pelės, katė vyriais, katė žaislas tower, 24 gimtadienio, šuns žaislas, katė žaislas kelio

Medžiaga Plastikiniai
Katė Žaislas Svoris 250g
Katė Žaislas B Svoris 250g
Katė Žaislas C Svoris 500G
Žaislai Tipas Kamuoliai
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas katės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai