8 Colių Aukšto Slėgio Lietaus/Vertus Dušo Galvutė Kartu su 11 Colių Pratęsimo Rankos Aukščio Nerūdijančio Plieno Vonios kambarys Showerhead

w48547

€44.89

-44.9

€89.79

-50 %

Nauja prekė

8 Colių Aukšto Slėgio Lietaus/Vertus Dušo Galvutė Kartu su 11 Colių Pratęsimo Rankos Aukščio Nerūdijančio Plieno Vonios kambarys Showerhead

[Dušo galvutė aukšto slėgio]:

8 colių (maždaug 20,3 cm) didelis aikštėje lietaus galva, ir 4,5 colių (apie 11.4 cm) ranka dušas, visas chromuotas 304# nerūdijančio plieno, su dideliu rūdžių atsparumą ir ilgaamžiškumą.Naudojant ultra-plonas dizainas ir pažangi oro hermetizavimo technologijos, vandens slėgis yra didesnis, o tai gali užtikrinti puikų dušo patirtis, net ir esant mažai vandens srauto ir slėgio.Jūs galite naudoti kiekvieną dušo galva, viena arba dvi dušo galvutės!

[Dušo galvutė su plėtiniu arm]:

11 colių (maždaug 27.9 cm) aukštis ir kampas reguliuojamas dušo rankos tinka bet kokio dušo galva ar ranka, dušas.Pagamintas iš patvaraus žalvario, nereikia nerimauti dėl lūžimo ar nutekėjimo.Aukštis ir kampas 180 laipsnių kampu yra reguliuojamas, leidžia jums reguliuoti dušo galva, kad gauti geriausias kampas ir aukštis. 2 pėdų vertikalaus judėjimo diapazonas, lengvai priveržkite, patikimos jungtys, bus ne purtyti aplink.

[8 colių (maždaug 20.3 cm) didelės kvadratinė dušo galva]:

8 colių (maždaug 20.3 cm) didelės kvadratinė dušo galva, viso kūno apimtis, 100 glaudžiai derinama savaime išsivalantis silikoniniai antgaliai užtikrintas tolygus purškimo ir užkirsti kelią kalkių Ir kieto vandens.360 laipsnių sukimosi kampas gali reguliuoti kietojo sferiniai bendras riešutų, kuris yra patikimas ir sandari jungtis ir dušo poreikius kitu kampu pozicijas.Įrengtas, su filtrais ir tarpikliai, siekiant užtikrinti patikimą nepralaidžiose ryšį.

[5 rūšių rankinė dušo galvutė]:

4.5 colių (apie 11.4 cm) didelis rankinė dušo galvutė, su 73 savaime išsivalantis silikono purkštukai, vandens srauto diapazonas yra platesnis.Su jungikliu, galite persijungti tarp 5 purškimo režimai (stiprus lietus, stiprus rūkas, lietus, rūko, lietaus, masažas, pulsas masažas). 5 pėdų (apie 1.9 metrų) nerūdijančio plieno žarna, plug and play, mėgautis lankstumu rankinės dušo galvutė.Patogu maudytis, pet valymo ir valymo programos.

[Tool-free installation]:

Fiksuoto dušo galva ir G 1/2 prijungimo sriegiu sąsaja gali būti lengvai įdiegtas į bet kurią standartinę dušo rankos be santechnikas ar įrankius.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet kokių defektų, kurį sukelia per produkcijos gamybos ir pristatymo.

Techniniai duomenys::

Medžiaga: Nerūdijantis plienas 304 kūno funkcijos: Dušo galvutė asamblėja showerhead: Stiliaus krioklys forma: kvadratas Dydis: 20.32 x 20.32 cm Storis: 0.07 cm pajungimas: 1/2 colio laikiklis Svoris: 3.6 kg Spalva: Sidabrinė.

Komplektą sudaro:

- 8 colių (maždaug 20.3 cm) kvadratinė dušo galva* 1 - 4,5 colio (maždaug 11.4 cm) rankinės dušo galvos - 11 colių (maždaug 27.9 cm) dušo galvutė arm* 1 - 3-way vandens keitiklis* 1 - didelis siurbtukas laikiklis x 1 - 1 5 pėdų (apie 1,8 metrų) nerūdijančio plieno žarna. - Papildomų vamzdžių sandarinimo juosta * 1 - papildomas filtras * 6 - naudojimo instrukcija

Žymos: dušo kabina, kambaryje dušo, galvutės dušo, garso laikiklis, didelis rainshower, derliaus dušo galva, dulkių respiratorius, vyrai, dušo, triple lietaus dušo, vonios aksesuaras

Tipas 4 Vonios Showerhead
Tipas 2 Lietaus Dušas
Stilius Dvigubas
Medžiaga Nerūdijančio plieno 304 kūno
Modelio Numeris lietaus dušo galva
Tipas Su Skaidrių Juosta
Yra Protingas Prietaisas No
showerhead Stiliaus krioklys
Dušo Galvutė Funkcija Dušo Galvutes Su Arm
Paviršiaus Apdaila "Chrome"
Diegimo Tipas Ranka Laikykite
Tipas 1 vonios, dušo
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcijos Dušo galvutė asamblėja
Sertifikavimo CE
Dušo kabinos forma Aikštė
3 tipas Lietaus Dušas, Vonios kambarys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai