5 Pakopų Mediniai Geležies Lentynoje Augalų Džiovykla Ekranas Lentynos Namų Patalpų Lauko Kiemas, Sodas Kiemo Balkono Gėlių Stovai 60x23x125cm

w48918

€34.57

-6.1

€40.67

-14 %

Nauja prekė

Dropshipping VIP Nuorodą:

AUGIENB Augalų džiovykla Spinta, 6 Pakopų Augalų džiovykla, Atvira Sandėliavimo Ekranas Lentynos Organizatorius, Akcentas Baldai su Medienos tekstūros Lentynos ir Metalo Rėmas Home Office

【 DIDELIS EKRANAS ir SAUGOJIMO】 AUGIENB 6 Pakopų Derliaus Lentyna gali patenkinti jūsų saugojimo poreikius, taip pat rodant turi didžiausią apimtį, kuri gali būti surinkta su vazoninių augalų, nuotraukų rėmeliai, smulkmenų-įgūdis, knygų, žurnalų ir pan.Gražus kosmoso pagalbininkas ir apdailos meistras jūsų namuose ir biure.

【 TVIRTOS KONSTRUKCIJOS SU STABILUMO】 4 metaliniais karkasais, sutvirtintas tvirtinimo detalės, iš abiejų pusių 2 ir 3 sluoksnių patvirtino, su crossbars, 4 kojos įrengta grindų apsaugų, tai yra visas iniciatyvas, kuriomis siekiama didinti stabilumo.Prašome būti tikri, naudoti šią metalinis rėmas kartu su lentynomis.

【 PRAMONINIO DIZAINO】 Siūlanti elegancija, paprastumas ir praktiškumas, tekstūruotos išvaizdą gali puikiai pridėti jausmą anksto jūsų namuose ar biure.

【 AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGA】 6 Pakopų Lentyna Organizatorius yra gana kietas, iš kurių yra sukurtas pagal optimalų drožlių plokštės ir tvirtas nerūdijančio ketaus rėmo.Jis taip pat galėtų rungtynės su įvairių namų dekoravimo lengvas valymas ir priežiūra.

Techniniai duomenys:

Dydis: 60 x 23 x 125cm / 23.62" x 9" x 49"

Medžiaga: Kvadratinis Plieno Vamzdis & Drožlių Plokštės

Max Keliamoji galia Svorio Kiekviena Pakopa: 110lbs (50kg)

Paketas Apima:

1x Augalų džiovykla (Nėra Įdiegtas)

1x Instrukcija

/ Apie paslaugos /

Dėl Laiku

Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas

Ilgiau Apsauga

15 dieną daugiau apsaugos po užsakymo įvykdymo;

Grįžta Extra

Grįžti bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės

Garantuota Kokybė

Garantuotos Kokybės ar Visiškai grąžinti pinigus

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: augalų stendas, namų, artifici gėlių, kampe augalų stovi patalpų, amatų medienos, r medienos, automobilio savininkas telefono, vazoninių augalų stendas, dekoro sodas, remates lauko

Pakopų skaičius 5
Modelio Numeris D85420
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 60x23x125cm
Medžiaga Geležies

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai