2VNT Nemokamai Licencijos Talkie Walkie LEIXEN VV-108 Vaikus Du Būdu Radijo Žaislas Mini Restoranas Vaikai Woki Toki 0,5 W UHF 400-480MHz

w49063

€19.61

-8.41

€28.02

-30 %

Nauja prekė

1 .Mini & Light-weight - Tik 66x 26x kaip 14mm ir 25g.LEIXEN VV-108 yra sukurta ir patogus dydis lengvai perkeliamumas.Nesvarbu, išleisti jį į kišenę arba string ji aroud kaklo, mes galime kalbėti su kitais lengvai ausinę.Ačiū mini dydžio, mes galime jį paslėpti ten, kur norime.Jis neturės įtakos jūsų gražus suknelė.

2 .Kas Tai Radijo? - Šis radijo yra puikus komandos ieško, norėdami pagerinti savo bendravimo.Taip pat šie mini radijo imtuvai yra lengva paslėpti kišenėje ir neturės įtakos suknelė.Kas daugiau, VV-108 užtikrins, kad jūsų komanda gali išlaikyti aišku, organizuoja ir ryšių.VV-108 tobulina viešbučio darbuotojai, prekybos centro darbuotojai, supermarkt personalas, kirpykla darbuotojai, ligoninės personalas arba tiems, kuriems reikalinga koordinuoti ryšių tarp kelių grupių ar padalinių.

3 .Darbo Laikas - baterijos talpa 500mAh bet radijo stotys gali dirbti pastaruosius 8 valandas.VV-108 yra tikrai geras patalpų įrankis dirbti, ir bendrauti.

4. USB Mokestis - VV-108 galima krauti su USB laidu.Tai ne tik patogu, bet ir saugu.Kiekvienas gali pajusti palengvėjimą, kai jo baterija įkraunama.

Specifikacija

Dažnių Diapazonas: UHF 400-480MHz

Siuntimo galia: 0,5 W

Kanalas: Kanalo 16

Baterija: 500mAh

Darbo režimas: Simplex

Time-out timer(TOT) funkcija

Automatinis maitinimo išjungimas (APO)

Nuomos Funkcija

Parama USB įkrovimo kabelis

Matmenys: 66x 26x kaip 14mm

Svoris:25g

Pagrindinės Veiklos

Garsumo Reguliavimas:

Paspauskite" >" sumažinti apimtis

Pasirinkite Dažnis

Paspauskite " >" sumažinti kanalo.Kanalo numeris bus paskelbta, kai kanalo pasikeitė.

Perdavimo ir priėmimo

Perduoti, paspauskite ir palaikykite paspaudę TR mygtuką ant mikrofono bei ausinių ir kalbėti nomally.Releae TR klavišą, norėdami sustabdyti perdavimo.Geriausios kokybės balso, laikykite mikrofoną apie 2, (5cm), toli nuo savo lūpų ir kalbėti paprastai.Radijo stotys gali bendrauti tik į patį kanalą.Jei jūs nežinote, dabartiniu kanalo numeriu.Ilgai paspauskite M mygtuką bus perduoti pokalbį su "Ting-ling-ling" su kitomis radijo ryšio įranga.Raudonas LED nurodo, kad siųstuvas yra aktyvus.Žalias LED indikatorius rodo, kad radijo gauna signalą.

Programavimo programinė įranga atsisiųsti (Common 1 pin kodą programavimo kabelis nepridedamas): pls susisiekti su mumis , ačiū iš anksto!

Paketų Sąrašas

2x VV-108

2x Ausinės

2x Dirželis

2x USB kabelis

1x Instrukcija

Žymos: hytera radijas, transiveris vhf uhf judriojo radijo ryšio, "pasidaryk pats" kumpis radijo, leixen pastaba, anysecu radijas, talki walki, dmr, icom, p25 radijas, antenos nagojos

Is_Display No
Medžiaga Plastikiniai
Išėjimo Galia(w) 0,5 w-3w
Tipas Du Būdu Radijo
Svoris 25g
Savybės kišeninis radijo stotelė
Maksimalus Diapazonas 1,5 km-3 km
Dažnio Diapazonas 400-480mhz
Prekės Pavadinimas ABBREE
Matmenys 66x 26x kaip 14mm
Sandėliavimo Kanalo 16
Walkie Talkie Tipo Nešiojamieji
Atsparus Vandeniui / Atsparus Vandeniui IP45
Modelio Numeris VV-108
Baterijos Talpa(mAh) 500

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai