YTF-anglies Nekilnojamojo anglies pluošto telefono dėklas skirtas iphone 7 8 se2 Aramido Pluošto Ultra-plonas Anti-rudenį itin lengvas įmonės telefono apvalkalas

w49216

€18.44

-9.94

€28.38

-35 %

Nauja prekė

Apie "iPhone" 7 / 8 / SE2 aramido pluošto telefono dėklas

[Pridėtinės vertės paslaugos]: Mes galime pirkti produktų iš daugelio kategorijų, įskaitant mobiliųjų telefonų priedai, fotografijos reikmenys, anglies pluošto gaminiai, elektroniniai prietaisai, elektros gaminiai, elektroniniai prietaisai ir kt.Prašome susisiekti su manimi, jei jums jų reikia.

[Geras naujienas]: kad jums gauti greičiau, mes išsiųsime per 36 valandas po patvirtinantis mokėjimą.

[Logistikos metodas]: Mes naudojame "www.pajudek.lt europos sąjungos oficialusis transporto ar Kinija Paštu Registruota Airlines" logistikos metodas, kuris gali būti stebimi visą transportavimo procesą.

[Tinkamą modelį]: "iPhone" 7 / 8 / SE2

[Pluošto medžiaga]: Naudojant anglies aramido pluošto, jame yra 5 kartus stipresnis nei plienas, pagal tą patį svorį, ultra-plonas ir lengvas, profilio storis 0,65 mm netrukdo signalas, ir funkcija nesikeičia.

[Produkto privalumai]: Patvarus, gali būti išardyti ir surinkti daug kartų, nekeičiant formos, standartinės padėties, sklandžiai išvaizdą, nulis touch, pridedant kitą klasę į savo mobilųjį telefoną.

[Produkto funkcija]: Ji gali efektyviai apsaugoti jūsų telefoną nuo įbrėžimų, nusidėvėjimo, įtrūkimų, ir teikia visapusišką apsaugą.

["Premium dovanų]: puiki dovana draugams, mėgėjams ar šeimos nariams.

[Komplektą įeina]: 1 x mobilusis telefonas su apsaugine plėvele

[Produkto spalva]: Matinė juoda, Matinė raudona / Matinė oranžinė

[Garantinį aptarnavimą]: Jei turite klausimų apie šį produktą, prašome susisiekti su mumis per www.pajudek.lt pranešimų centrą, mes pažadame, kad suteikti jums tinkamą sprendimą.

[Priminimą]: šios nuotraukos yra nuotraukos, parduotuvės, prašome būti tikri, kad pirkti.Nes ekranas kiekvienas ekranas yra įvairių, spalvų nuotraukos ir tikrasis tikslas bus šiek tiek mesti.Dėkojame už jūsų supratimą!

Žymos: asmens nuotrauka "iphone" atveju-7, magsaf, coquz iphone se 2020 m., mens "gucci", "iphone" atveju, iphone 6x atveju sunku, iphone 8 martphone, ausies apple se, telefono dėklas iphone 7 crocmou, nekilnojamojo anglies tankpad, iphone 8 se 2020 atveju piniginės

Stilius Verslo Minimalistinio
Tipas Pusė-suvynioti Atveju
Privalumas Ultra-plonas mobiliojo telefono dėklas
Suderinamo "iPhone" Modelis iPhone SE 2020 m.
Prekės Pavadinimas YTF-Anglies
Suderinamos Prekės "Apple ""iphone".
Telefono dėklas tipas sunkiai shell
Kilmės KN(Kilmės)
Savybės Aramido pluošto-ultra plonas apvalkalas
Medžiaga ARAMIDO PLUOŠTO

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai