Pliušinis Sofa Cover Aksomo, Elastinga Oda Kampe, Kurių Skerspjūvio Už Kambarį Sofos Apima Nustatyti Fotelis Padengti L Formos, Sėdynių Užvalkalai

w49243

€12.08

-5.19

€17.27

-30 %

Nauja prekė

Savybės:

*1. 【AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGA】 L-formos sofa padengti specialiai tam, kurių skerspjūvio sofos. 88% poliesteris, 12% spandex, lanksti medžiaga, patvarus ir stiprus, tinka daugeliui L-formos sofa.Tai elastinga medžiaga driekiasi daugiau lengvai ir tinka stora, jūsų sofa-lova.Porankiais ir šezlongas skyriuje gali tiek tilpti, ir jis nebus slydimo arba shift, išlaisvina jus nuo problemų konstatavimo, sofos dangtelį, kuris tinka jūsų kurių skerspjūvio sofos.

*2. 【ATSPARUMAS VANDENIUI ir LENGVAI RŪPINTIS】L-formos sofa apima ne tik apsaugo savo sofos nuo atsitiktinio nešvarumų, tokių kaip vandens ar dulkių, bet taip pat labai lengva valyti ir gelbsti daug bėdų.Atsparumas vandeniui, išskyrus alkoholio, skysčių.Rankomis arba mašina skalbti, plauti temperatūra apie 30 laipsnių Celsijaus, švelnaus skalbimo miltelių, konsultacijos.Nenaudokite baliklio.Ne geležies.

*3. 【TINKA KAMPUOSE ARBA L-FORMOS SOFA】:Trijų dydžių, galite pasirinkti tinkamą sofa-padengti pagal dydį sofos.

*4. 【PATOGU & STIPRUS PRAKTIŠKUMĄ 】:Naudoti putų juostelės tuck papildomų audinio į tarpą tarp atlošo ir sėdimosios pagalvėlės, kad ji griežtesnė.Į elasticized apačioje užtikrins slipcover buvimo vietą tvirtai.L-formos sofa cover apsaugo jūsų sofa-nuo dėmių, dėvėjimosi ir plyšimo, užkirsti kelią savo sofos iš vis sugadina.

*5. 【LENGVA ĮDIEGTI/ĮDĖTI】.

Specifikacija:

Spalva: tamsiai mėlyna, tamsiai žalia, pilka

Medžiaga: poliesterio pluošto (poliesterio)

Patarimas: Šį produktą ateina su neslidžia putų juostelės užvalkalas ir sofa dangtis

Priminimas:

1. Visos nuotraukos buvo profesionaliai spalva-sukalibruotas, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų ir daiktų, kuriuos matote.Prašome suprasti.

2. Duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimų, bet tai netrukdo naudojimui.

Pakavimo Medžiagų Sąrašas:

Sofa cover * 1

Pagalvės užvalkalą * 1

Putų juostelės

Žymos: sofa-lova, trumpas sofos apima, padengti sofa, nustatyti kampe sofa apima, lotus sofa, vyšnių žiedų foto fonas, felvet sofa dangtis, fotelis slipcover "pasidaryk pats", apvali sofa sėdynės padengti, kinijos pagalvė

Modelio Tipas Kietas
Medžiaga 100% Poliesteris
Taikoma Sofa Grupinių Sofa
modelis Neklijuotinė
Modelio Numeris Sofa Dangtis
Dydis other
Kilmės KN(Kilmės)
Gamyba Kartu Kit

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai