WiFi Jungiklis Mini Lizdas Kištukas Belaidžio Nuotolinio Valdymo sienoje, Laikmatis,Dimeris, LED Šviesos, Protingo Namo Suderinama su Alexa, Google"

w49497

€8.59

-1.88

€10.47

-17 %

Nauja prekė

Funkcijos " Smart Plug

> Veikia su Alexa > Veikia su "Google" Asistentas > IFTTT Suderinama > Grafiką, funkcija > Laikmatis, funkcija > Atgalinės atskaitos funkciją > Sukurti Grupę > Bendrinti Šeimoms

Keli Tipai

PASTABA: Europos SĄJUNGOJE(F Tipo) elektros tinklo lizdo (taip pat žinomas kaip Schuko kištuku) turi du 4.8 mm apvalus smeigtukai išdėstyti 19 mm tarpas.Jis yra panašus į E Tipo kištukas, bet turi du žemės įrašus pusėje, o ne moterų žemės kontakto.Naudojama: Vokietija, Austrija, Nyderlandai ir Ispanija, be kita ko.

"Smart LED indikatorius

Pritaikoma RGB LED apšvietimas sukuria įdomus poveikį.

Wi-Fi Durų Stebėti

Gauti trumpąją įspėjimus, kai durų jutiklis aptinka veikla.Kur bebūtumėte, jūs galite gauti stumti pranešimus dėl jūsų nešiojamąjį prietaisą, kai durų/langų jutiklis suveikia.Tai tapo įmanoma per Tuya Smart App", kurią galima nemokamai atsisiųsti iš "Google Play" ir "App Store".

Wifi Lemputės Lizdas

Perkelti savo standartinė lemputė į smart lemputė.Lengvas montavimas.E26/27 standarto.

Kontrolės Smart Gyvenimo APP

1 žingsnis: Ieškoti "Smart Gyvenime" dėl App store, Google Play arba nuskenuokite QR kodą į Naudotojo Vadovą, parsisiųsti ir įdiegti jį.2 žingsnis:Nustatyti savo Pažangaus Gyvybės sąskaita Žingsnis 3:Kištuką į KINTAMOSIOS elektros srovės lizdą 4 Žingsnis:Add Device>ELEKTROS LIZDO ir patvirtinti device App.5 žingsnis:įkiškite kištuką į savo vietos WI-fi " naudodami savo telefoną prijungti prie jo.6 žingsnis:Planuoti savo prietaisai.

Darbas su Alexa, Google Namuose

1 žingsnis: Nustatykite savo Echo Garsiakalbis pagal Alexa APP/Home "Google" PROGRAMĖLĖS.2 žingsnis: Įjunkite Įgūdžių, kurie yra "Smart Gyvenimas" pagal Alexa APP/Home "Google" PROGRAMĖLĖS.3 veiksmas: Susieti savo pažangaus gyvybės sąskaita įgūdžių.4 žingsnis: Sužinokite, smart prijungti ir valdyti savo prietaisą su balso.Pastaba: Nustatyti Smart Gyvenimas prieš steigiant Alexa/Google Namuose.

Paramos IFTTT

Tai lengva, nemokamas būdas gauti Programėlių ir įrenginių kartu.Atsisiųskite 'IFTTT" App APP Store "arba" Google Play".

Nuotolinio Valdymo pultas iš bet Kur

Įjungti arba išjungti prijungtų prietaisų, kur esate, bet kuriuo metu per savo sumanaus telefono.Smart Gyvenimo APP leidžia jums pridėti kaip daug Protingas, Kištukai, kaip jūs norėtumėte sekti kelis prietaisus, bet kada, bet kur.

Nustatykite Tvarkaraščius / Laikmatis

Galite naudoti nemokamą programą ir sukurti grafikus / Laikmatis automatiškai įjungti arba išjungti maitinimą jūsų namų elektronikos ir prietaisų, bet kuriuo metu.Planavimas leidžia išvengti galios alkanas prietaisai nebūtų paliktas ilgiau, nei reikia.

Ne Stebulės Reikia

Smart Plug veikia su "Wi-Fi" maršrutizatorių be atskiro koncentratoriaus arba mokamos prenumeratos paslauga.Pastaba: 1. Į samrt kištukas gali tik remti 2.4 G tinklo prisijungiant. 2. Palaiko išmaniųjų telefonų su " IOS 8.0 aukščiau, Adroid 4.4 punkte.

Specifikacija

Darbo įtampa: AC 100-240V Srovė: 10A(Maks.) Max Galia: 1100w Veikia tik su 2.4 gHz Wifi Tinklą.

DUK

Q: Kas yra app pavadinimą?

A: Dabar "Smart gyvenimas", "Tuya Smart" "AnnHome" šie app palaiko visus.

Q: ar galiu nustatyti daugiau nei vieną prijungti naudojant "Amazon" Alexa?

A: Taip

Q: Ar šie Smart Žvakės turi būti prijungtas prie Wifi naudoti?

A: Taip, tik palaiko 2,4 gHz, Wifi.

Q: Ar į kainą įtraukti tarifus?

A: Ne, klientai privalo aiškiai ir mokėti muitų.

Kas įskaičiuota

WIFI Kištuko + naudojimo Instrukcija PASTABA: NĖRA įtrauktos tarifus!

Prekės ženklas

Sekite mus gauti naujausią gaminio informacijos.

Žymos: aqara plug, namų smart, uk sonoff plug, led šviesos reguliatorius, miniatiūriniai ups, multi smart plug, gosund smart plug, smart lizdas, dimmer, grindų lempos, smart plug

Tipas Kištukas Su Lizdu
USB Prievadų Skaičius NĖRA
Apsauga Nuo Perkrovos Taip
Surge Protector Taip
Prašymas Komercinės
Pagrindinis Jungiklis Taip
Vardinė Įtampa 100-240V
Wifi Taip
Sinchroninis Ištaisyti Technologija Taip
Ilginamojo Laido Ilgis NĖRA
Modelio Numeris KFS003
Parama Greitai Įkrauti No
Vardinė Srovė 10A
Nominali galia 1100
Įžeminimas Standartinis Įžeminimas
Angų Skaičius 1
Prekės Pavadinimas knewfun
Sub-Jungiklis No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai