Nauja
KTM kelnaites pakuotėje 10 Vnt. juodos spalvos vyrams

KTM kelnaites pakuotėje 10 Vnt. juodos spalvos vyrams

w50179

€51.31

Nauja prekė

Produkto savybės

10 KTM markės sklandžiai kelnaites.Prekės ženklo Logotipu ant juosmens.Sudėtis 65% poliesteris, 35% Medvilnė Dvigubas pamušalas dalis intymi sritis, medvilnės. • Persodinimo ir neišskiria kvapų. • Absorbuojančia medžiaga, patogi ir šilumos pojūtis. • Elastinga juosmens guma, kietas ir slydimo trinties.Baggy ant kojų.Tinka skalbti mašinoje ne mažiau nei 40 °C. • Nerekomenduojama naudoti džiovintuve.Naudoti geležies nerekomenduojama.

Susitikti KTM

Tai yra gamintojas, motociklai ir motociklai iš Austrijos, kuri buvo įkurta 1992 metais. Pastaraisiais metais, KTM pasiekė didelės sėkmės varžybose dominuoja Rally raid įvykius, pavyzdžiui, Paryžiaus-Dakaro Ralyje ir Atlasas - Ralis.To KTM markės įrašytas pasaulyje pirmaujančių kategorijos motociklų 2017 m. Iš rankų Pol pilotai išsimėtę, Bradley Smithas ir Mika Kallio., jis taip pat dalyvauja Moto2 ir Moto3. kategorija.

Žymos: dviračių rizikos, įrašo mtb, yamaha sr, ktm exc, padengti mtb, laisvų rankų įranga kamieninės, žalia pedalas, dviračio balnelio vamzdis, litepro nuo balnelio iškyšos, dangtelis viršų

Modelio Tipas Kietas
Seksualinio Pobūdžio No
Modelio Numeris PK1217
Kilmės ES(Kilmės)
Apatinės Kelnės & Boksininkai Kelnaites
Medžiaga Poliesteris
Prekės Pavadinimas ktm
Nepadori Nuotrauka No
Lytis VYRAI

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai