Originalus 3360mAh BAT18763360 baterija Doogee Y7 Už Doogee N10 Aukštos kokybės elementus Su Įrankiais+Sekimo Numerį

w50483

€11.56

-4.96

€16.52

-30 %

Nauja prekė

Rusijos Draugui Prašome Atkreipti Dėmesį:- užpildykite tikslus gavėjo pavadinimas (įsakymas dėl naujos politikos rusijos muitinės, kitaip jūs tikriausiai nebus gauti paketą pagaliau .Mes nesame atsakingi už nondelivery sukelia, kad klientas nesuteikia pakankamai informacijos, kai priėmimo tvarka.

Ši parduotuvė visos baterijos paramos didmeninė kiekis

Prašome susisiekti su didmeninės kainos, palankios kainos bus pasiūlyta birių kad Labai geros kokybės ir didelio kiekio atsargų dabar.

Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą.

Mes ją išspręsti, gerai jums.Prašome don ' t open ginčų atsainiai, kitaip jums bus įrašytas kaip bloga kredito mus, www.pajudek.lt, o taip pat Kinijos Pardavėjų Lygoje.Ir būti užblokuotas.

Šis produktas yra užtikrinti, kad jis yra įsigytas iš Xiaomi mobiliųjų telefonų gamintojai priedai pardavimo kanalų , visiškai 100% tikras originalas .

Baterijos Modelis :BAT18763360 Baterijos talpa : 3360mAh Suderinama su : Už Doogee Y7 Už Doogee N10 Baterija Kilmės Šalis : Kinija, Kas yra sklypas? 1* baterija 1* Įrankių Rinkiniai 1*Klijų Lipdukas

Pridėti Į Krepšelį Ir Sekite Mūsų Parduotuvėje Turi Pirmenybę Pristatymo!

Siuntos Mes išsiųsti savo paketą 2~3 dienas su sekimo numeriu.Galite patikrinti paketų būseną adresu:

Jei sekimo informacija rodo, kad siuntinys pasiekė vietos pašte, o tu negali gauti.Prašome susisiekti su pašto skyriaus darbuotojai ir jiems pasakyti savo paketą sekimo numerį.

Svarbu:

1 100% realias galimybes ir Naujausias baterija.Naujosios Ličio Jonų baterijos turi būti VISIŠKAI ĮKRAUTA ir VISIŠKAI IŠSIKROVUSI 2-3 kartus, iki VISIŠKAI KONDICIONIERIAI.

2 Siūlome 2 metų kokybės garantija !Prisiimti atsakomybę už nuostolius ir žalą, tranzito metu!Garantija išbandyti griežtai po vieną prieš pristatant!Jeigu jums netinka nepalikite neigiamų atsiliepimų iš keršto už sugedusį produktą ar kažką, kad jums buvo ne tikėjomės.Pls susisiekti su mumis !!Klientų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.

3 W holesale pardavėjas yra vertinama labai palankiai.Jei užsakysite mišrių modelių , Pls susisiekti su mumis į priekį.Kaina bus daugiau pagrįstų!

Žymos: ocolor doogee n10 baterija, bakas kelio, 5000mah baterijos išmanųjį telefoną, doogee automobilio akumuliatoriaus, atveju doogee n10, doogee n20, doogee n10 ekranas, doogee y6, baterija doogee x5, dalys doogee y6 max

Prekės Pavadinimas oein
Suderinamos Prekės DOOGEE
Baterijos Talpa(mAh) 3501mAh-5000mAh
Kilmės KN(Kilmės)
Originalus ar Ne Originalus
Modelio Numeris BAT18763360
Kokybės Sertifikavimo ce
Talpa 3360mAh

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai