Nauja
Antrosios Kartos DLC10 FPGA JTAG SMT2 Xilinx Kabelis USB Atsisiųsti Linijos Xilinx Downloader

Antrosios Kartos DLC10 FPGA JTAG SMT2 Xilinx Kabelis USB Atsisiųsti Linijos Xilinx Downloader

w50679

€23.36

-15.57

€38.93

-39 %

Nauja prekė

Antrosios Kartos DLC10 FPGA JTAG SMT2 Xilinx Kabelis USB Atsisiųsti Linijos Xilinx Downloader

Aprašymas:

Tai pat gali remti naujos serijos XILINX žetonų, VIVADO, ir programinės įrangos ISE14.7 ir daugiau.Tai xilinx didelės spartos downloader naudoja JTAG-SMT2 sprendimas.

XILINX Hi-speed downloader savybės:

1. Visiškai suderinamas su originaliu XILINX Digilent Hi speed JTAG SMT2 downloader iš XILINX, palaiko gimtoji vairuotojų viršija ISE14.7, poveikio, Chipscope, EDK, Vivado2013+ ir kitą programinę įrangą.

2. Remiantis XILINX Digilent JTAG SMT2 didelės spartos downloader modulis grandinių dizainas.

3. Paramos XP, WIN7, WIN8, WIN10 32bit/64bit sistema ir "Linux" sistema

4. Parama prietaisai: Xilinx FPGAs, XILINX Zynq-7000, XILINX CoolRunner™/CoolRunner-II CPLDs, Xilinx Platforma Flash ISP konfigūracija Prom, Pasirinkite trečiųjų šalių SPI Prom, Pasirinkite trečiųjų šalių BPI PROMs

5. Automatiškai aptikti ir pritaikyti tikslinės I/O įtampa, naudoti 5V (TTL), 3.3 V (LVCMOS), 2.5 V, 1.8 V ir 1,5 V sąsaja lygio prietaisų, VREF lygio intervalas 1.5 5.5 V (pertvarkyta Su JTAG sąsaja grandinės, visi gali paremti ne mažiau kaip 1.2 V, ir padidinti sąsajos apsaugos grandinę) kaip oficialus.

6. Tikslinio įrenginio atsisiųsti laikrodis yra neprivalomas, ir palaiko automatinį greičio reguliavimas XILINX programinės įrangos.

7. Naudoti brangi skirta daug įtampos lygį, konvertavimo sąsaja lustas, ir pridėti ESD apsaugos grandinę.Atskirai yra pakankamai išsami, kurios nėra panašios į naudojimo pigūs ir lengvai sudegė sąsaja žetonų.Nes atskirai yra pakankamai išsami, po programavimo ir derinimo darbus kištukas gali būti tiesiogiai ištrauktas iš JTAG uosto, kai tikslas valdyba yra maitinamas, išvengiant problemų deginimas brangus FPGA lustus sistemos valdybos dėl misoperation.Net jei VREF yra netinkamai prijungtas arba įrašomas į blogąją pusę, jis bus lengvai sugadinti downloader ar tikslinės valdybos FPGA lustas.Tai yra priežastis, kodėl daugelis failų sudeginti downloader, arba sugadinti brangus FPGA lustas, nes netyčia, jungiantis blogo signalo linija.

8. Dviejų spalvų LED būsenos indikatorius, kuris gali būti naudojamas programavimo ir derinimo JTAG/SPI sąsaja flash PROM prietaisai.

9. Sąsajos adapteris valdyba priima anti-reverse dangos konstrukcijos.Jei ji yra įdėta reversely, nėra jokio būdo jį įrašyti.Išvengti problemų blogai veikia, nes atvirkštinės prijungti.

Tai yra naujos kartos Xilinx downloader, kuris buvo ne kartą patikrinta ir išbandyta, ir yra stabilus ir patikimas.Jis yra būdingas greitai atsisiuntimo greitis, kuris taupo daug laiko bendrovės masinė gamyba ir programavimas.

1. Greitai parsisiųsti greitis: didesnis nei pirmos kartos (DLC9) ir antrosios kartos (DLC10).

2. Paramos ISE versija 13.2 ir anksčiau, paramos VIVADO kūrimo aplinka.

3. Atsižvelgiant į vartotojų atsiliepimus, naujesnių įrenginių nebegali remti pirma karta, downloader, ir antrosios kartos downloader yra per brangus ir išlaidų rodiklius yra per prasta.

4. Tiek vairuotojas, tiek programinės įrangos yra išduotas tinklo disko adresą, kurį patogu išskleisti, parsisiųsti ir naudoti bet kuriuo metu ir bet kur.

Paketas apima:

Xilinx downloader pagrindinės kūno*1

14pin 2.54 jtag linija*1

1,5 m USB kabelis*1

Pastaba: USB kabelis, laivybos sąrašą, nes pirkimo kanalo, kiekvienos partijos bus kitoks, mes pasirinkti aukštos kokybės, visiškai įtampos USB kabelis, reikalavimai yra pakankamai aukšta, todėl kai mums rasti problemų, mes jį pakeisti; pristatymo USB kabeliai sąraše yra nuoroda tik.

Žymos: altera max, altera fpga, lauke jtag, fpga, altera, ft2232, kurti valdybos fpga, xilinx zynq, avr ledo, valdybos fpga

Pakuotė SMD
Tipas Įtampos Reguliatorius
Xilinx downloader FPGA JTAG SMT2 Xilinx Kabelis
Modelio Numeris DLC10 FPGA
Kilmės KN(Kilmės)
sąlyga Naujas
Prekės Pavadinimas ReYeBu
Prašymas Kompiuteris

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai