Mados Moterų Drabužiai Laisvi Lino Suknelė Boho V Kaklo Pusės Split Marškinėliai Išsiuvinėti Etninės Suknelė Plius Dydis Derliaus Suknelės tunika

w51378

€26.62

-7.51

€34.13

-22 %

Nauja prekė

gėlių išsiuvinėta lininė suknelė boho drabužių nėrinių v kaklo 34 rankovės pusės split marškinėliai etninės suknelė, paplūdimio coverups vasaros tunika

Medžiagos: linas

Paramos didmeninės ir mažmeninės, ir dropshipping.

la Mode kilimo ir tūpimo Tako Gyvenimas yra daugiausia užsiima hign-end womenswear, sławna dress, o podiumo modelių drabužių.

Mes džiaugiamės, kad sukurti energingas, įdomus ir redagavo paskirties pasaulio pardavimas shopper skambinti savo.

Aukštos Kokybės ir Efektyvumo-iki-Kainos Santykis.

la Mode kilimo ir tūpimo Tako Gyvenimą priima visa, MasterCard ir banko pavedimu.Taip pat galite mokėti pasirinkite debeto kortelėmis (įskaitant " Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B ir Euro6000.

542821904856

Ar palikti teisę-pristatymo adresas su mumis, kai jūs atliekate mokėjimo, todėl, kad pakuotėje gali būti siunčiami teisingai.

Hongkong Post Oro Pašto imsis 10-20 darbo dienų arrvie.

EMS imsis 6-12 dienų arrvie.

DHL imsis 3-7 darbo dienų atvykti.

Mainai

Tai nemokama keitimosi elementai yra skirtingo dydžio, remiantis atsargų prieinamumą.Jei jums yra įsikūrusios ne Kinija, jums reikės mokėti muitus savo pakeitimas elementas.

Atkreipkite dėmesį, kad mes tik galime pasiūlyti dydis mainai.Jei norite pasikeisti savo prekės alternatyvaus stiliaus, mes rekomenduojame, kad jūs jį grąžinti parduotuvė kredito ir pirkti naują elementą atskirai.

Grįžta

Daiktai turėtų būti grąžinamas, naujas, nepanaudoti ir su visais drabužis žymes dar pridedamas.Grįžta, kad yra pažeistos, pažymėti arba pakeisti negali būti pripažįstami ir gali būti nusiųsti atgal klientui.

Atkreipkite dėmesį, kad mes nepriimame jokių grąžinti be susisiekite su mumis iš anksto.Ačiū už jūsų supratimą.

Jeigu esate patenkinti elementus, prašome palikti mums 5 Žvaigždžių Atsiliepimų .Bet kokiu atveju, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, mes stengiamės dirbti su jumis, siekiant ją išspręsti.

Mes dėjome visas pastangas, kad būtų rodomas kaip įmanoma tiksliau, spalvas, mūsų produktų, kad ant mūsų parduotuvėje.Tačiau, kaip kompiuterių monitoriai skiriasi, mes negali garantuoti, kad jūsų monitoriaus ekraną iš bet kokios spalvos bus visiškai tikslūs.

Žymos: embroide gėlių suknelė, batwing tunika, šifono suknelė ilgai, eardrop, paplūdimys kimono, etninės siuvinėjimo moteriška suknelė, grafinis suknelė moterims, bohemijos nuotakos suknelė, diržas ir kaklaraištis pakaba, tunika moterims

Amžius Amžius 35-45 Metų
Talėja Natūralus
Rankovės Stilius Reguliariai
Suknelės Ilgis Kulkšnies Ilgis
Kilmės KN(Kilmės)
Iškirpte V-Kaklo
Apdaila Siuvinėjimo
Rankovės Ilgis(cm) Trys Ketvirtis
Stilius Bohemijos
Prekės Pavadinimas Showii Alice La
Lytis MOTERIS
Siluetas Laisvas
Modelio Tipas Gėlė
Sezonas Rudenį
Medžiaga Medvilnės ir Lino
Modelio Numeris bohemijos suknelė
Vaizdo Tipas Realios Nuotraukos
Aprašymas skraiste tunique

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai