Vaikai Rungtynės Žaidimo Lentos Žaislai Monkey Katė Rungtynės Pusiausvyros Skalės Skaičius Balansas Švietimo Žaidimas, Žaislai Sužinoti, pridėti ir Atimti Dovana

w51769

€13.43

-5.76

€19.19

-30 %

Nauja prekė

Vaikai Rungtynės Žaidimo Lentos Žaislai Monkey Katė Rungtynės Pusiausvyros Skalės Skaičius Balansas Švietimo Žaidimas, Žaislai Sužinoti, pridėti ir Atimti Dovana

Atvėsti uzpost Žaidimas: Šis žaidimas moko pagrindinių skaičiavimo pradžios matematikos įgūdžius ir skatina saugojimo skatinant multi-lygio matematikos žaidimai.

Interaktyvaus Mokymosi: Monkey Balansas yra idealiai tinka vaikams nuo 5 ir vyresnio amžiaus, ir yra ideali mokymo priemonė tėvams, šeimoms ir mokytojų šeimose, mokyklose, vaikų darželiuose ir vadovėliai skatinti ir stiprinti įvairių matmenų gyvenimą.

Paprasta sąranka + instrukcijos: Monkey balansas yra viskas, ko vaikams ir šeimoms, reikia pradėti žaisti, ir turi valandų matematikos ir skaičiavimo įdomus.Šis žaidimas yra lengva surinkti ir lengva išmokti, todėl vaikams ir šeimoms, galite pradėti žaisti iš karto.

Šiame 65 dalių žaislo komplektą įeina: 19 beždžionės, 1-10 sumos, 30 dvipusių kortelių, beždžionė svarstyklės, bazės, 2 ciferblatai ir lengva skaityti instrukcijas.

Dalyvavimas + mokomieji žaidimai: Monkey balansą, gerina atmintį, skatina interaktyvių žaidimų, ir lavinti smulkiosios motorikos įgūdžius.Puikus grafika ir spalvingas dizainas pritraukti dėmesį visai šeimai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: plastikas

Dydis: 17 x 34cm

Svoris: 632g

Pakuotė:

1 Nustatyti Ankstyvojo Lavinimo Žaislai

Pakavimo sąrašas

1 Nustatyti Ankstyvojo Lavinimo Žaislai

Žymos: masto žaislas, lauke montessori, matematikos masto, žaidimų skaičius, žaidimas matematika, mokytis matematikos, žaidimas mokytis, matematika, matematikos beždžionė, aqua kilimėlis

Modelio Numeris Skaitmeninis Balanso Apimties matematikos Žaislas
Amžius < 3 metai
Prekės Pavadinimas AUTOPS
Medžiaga Plastikiniai
Lytis Unisex
Savybės Švietimo
Įspėjimas Nedėkite į burną, laikyti atokiau nuo Ugnies

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai