DUOYI DY219 12V 24V Automobilio Akumuliatoriaus Testeris Diagnostikos Skaitmeninis Automobilių Įtampos Įkroviklis Circut apkrovos Testeris Analizatorius, Diagnostikos Įrankis

w51823

€19.15

-13.87

€33.02

-42 %

Nauja prekė

DUOYI DY219 12V Automobilio Akumuliatoriaus Testeris ① baterijos testeris yra naudojama švino-rūgšties pradedant baterijos & tikrinimo sąlygos baterijos/pradžia/krovimas/pakrovimas. ② Su puikus dizainas/paprastas valdymas/tiksliai skaityti/pilnas funkcijų, tai testeris tiekimo rodmenų didelis LCD ir patarimų garso ir šviesos, kai bandymai. ③ Naudojant 4-wire Kelvinas metodą visą kolekciją serijos sudėtinga datato apskaičiuoti kiekvieno bandymo duomenis su build-in tiksliai grandinės ir pagerino skaitmeninės procesorius. ④ Kai kurios grandinės patobulinimų, įskaitant polar atstatymas apsauga/per įvesties įtampos apsauga/laisvas švino aptikimo, užtikrinti saugumą ir patogumą bandymų metu.Be abejo, DY219 Automobilio Akumuliatoriaus Testeris yra geriausia priemonė srityse baterija pardavimo, transporto priemonių remonto ir baterijų tikrinimo įrangos sistemą, susietą su švino pradedant baterija.

Paketą sudaro: 1* Laikymas baterijos testeris 1* Vartotojo instrukcija (anglų kalba)

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Visi užsakymai bus išsiųsti per 3 darbo dienas po to, kai mes sėkmingai gauti jūsų mokėjimą.

3. Mes siūlome reguliariai Po Oro Pašto ir nustatyti nemokamas pristatymas metodai.

4. Kadangi prekyba yra trans-nacionalinės, taip pat oro paštu yra pigiausia laivybos metodą, ji bus užtrukti ilgą laiką dėl pristatymo.Jei nenorite laukti, tokį ilgą laiką, prašome pasirinkti Išreikšti ir sumokėti mokestį.

5. Mes nesame atsakingi už jūsų muito.

1. Jei prekės yra rasta prastos būklės, kai gavo, prašome susisiekti su mumis laisvai.Mes galime grąžinti pinigus, arba vėl nauja jums.

2. Jei nesate patenkinti produkto, nes nuo asmeninio pasirinkimo, jūs galite jį grąžinti mums per 7 dienas.Jūs turite mokėti krovinių.

3.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

1.12 mėnesių garantija

2.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę arba su kokybės problema,prašome susisiekti su mumis,mes galime pasiūlyti grąžinti ar išsiųsti garantija, bet prašome siūlyti įrodymų problema aktyviai.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Žymos: dc apkrovos, 12v akumuliatoriaus matuoklis, akumuliatorius 12v 24v testeris, duoyi testeris, Apkrovos, amprobe baterijos testeris, testeris, automobilių bandymo batery, apkrovos testeris, akumuliatoriaus testeris

Perkrovos nustatymo Taip
JIS Žr. instrukcijas, išsamesnės informacijos
Tipas Transporto Priemonės Akumuliatoriaus Testeris
Įkrovimo sistemos bandymas Taip
12V sistemos bandymo įtampa DC 9~18V
Baterijos būseną, sveikatos(SOH) Taip
Specialios Funkcijos Automobilio akumuliatoriaus testas
CCA 100~1700
Elemento Aukštis 0.41INCH
Prekės Svoris 400g
Baterijos būseną, sveikatos 0~100%
Modelio Numeris DY219 DY219A
Baterija Sudarymo Gerai/GERAI/Attentionn/Pakeisti
IEC 100~1000
Kalba neprivaloma lietuvių
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Duoyi
Baterijos Tipas švino-rūgšties baterijos
Negerai prijungimo ir ryšio apsauga Taip
Ah įvesties greitas testas Taip
Elemento Plotis 0.23INCH
Elemento Ilgio 0.11INCH
Baterija range1 100-1700CCA
Din 100~1000
Standartas pasirinktinai saugojimo baterijos CCA, IEC, EN, DIN, JIS
Sertifikavimo CE
Star-iki apkrovos bandymas Taip
EN 100~1700
Baterija diapazonas 3AH~250AH
Akumuliatoriaus Įtampa 12V
Medžiagos Tipas plastinė ir metalo
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai