2W Vandenyno Bangos Projektorius Muzikos Naktį LED Šviesos Projektorius Jutimo Kūdikių Miego Lemputė su Nuotolinio Valdymo Dovanos

w52577

€12.85

-5.51

€18.36

-30 %

Nauja prekė

Specifikacija:

Nauja

Medžiaga: ABS

Spalva: Mėlyna

Dydis: Apytiksl. 12.6 x 12.6 x 10.5 cm / 5 x 5 x 4inch(L*W*H)

Nuotolinio Valdymo pulto Baterijos: 2vnt AAA Baterijos (neįtraukta)

Savybės:

Šią naktį šviesos turi įmontuotą garsiakalbį, galite įterpti TF kortelę klausytis muzikos arba prijunkite jį į savo ipod, MP3, nešiojamas kompiuteris, mobilusis telefonas ir įrenginiai įtraukti 3.5 mm audio kabelis, sukurti atsipalaidavimui aplinka su šviesos projektorius ir klausytis muzikos tuo pačiu metu.

Nuotolinio valdymo pultelis leidžia jums patogiau kontroliuoti vandenyno bangų šviesos projektorius.Protingas ir jautrus touch jutiklio raktai leidžia jums kontroliuoti lengvai, taip pat leidžia lengvai įjungti/išjungti, reguliuoti garsą ar perjungti hipnozė muzikos.

3 tipų laikmačio funkcijos ant nuotolinio valdymo pultelis leidžia įjungti, išjungti šviesą po 1hour, 2 valandas arba 4 valandas, energijos taupymo, 7 skirtingų šviesos blykstės režimai galima, multi-color suteikti jums įvairių jausmų ir daugiau, aišku, jūra pasaulyje.

Projektoriaus maitina komplekte USB laidas ir gali būti prijungtas prie USB prievado kompiuterio ar nešiojamojo į elektros tinklą su USB kištuku.

Su reguliuojamo kampo, jūs galite projekto vaizdą, kad kiekvieną gabalus sienos, kaip dekoratyvinio meno kūrinius, šią naktį lempos įdėti romantika vietos ir tinka patalpose, kambario, tokių kaip miegamąjį kambarį, jis taip pat yra puikus pasirinkimas dovana.

Pakuotė:

1 x Projektorius

1 x 3.5 mm Audio Kabelis

1 x USB Kabelis

Pastaba:

Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių kiekviename kompiuteryje, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Žymos: litras šviesos naktį, disko lazeris lentelė, Nuotolinio naktį šviesos, kinijos karinių perteklinių, lazerio aparatas lentelė, kūdikių muzikos projektorius, straay naktį šviesos, mini lazeris šviesos naktį, kaukė dantys, miegamasis deco

Naudojimas Atostogų
Yra Baterijų Reikia No
Tipas projektorius
Yra Baterijomis Taip
Modelio Numeris naktį žibintai
Formos ROUND
Įtampa 5V
Prekės Pavadinimas Mayitr
Galia 0-5W
Elektros Energijos Gamybos Jungiklis
Baterijos Tipas NĖRA
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Maitinimo Šaltinis DC
Korpuso Medžiaga ABS
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo BMK

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai