Dviejų-in-vieną Atidarymo Integruota Y-tipo Išmetimo Vožtuvas Elektros Išmetamųjų lietaus vamzdis Elektroninių Nuotolinio Valdymo Vožtuvas

w52668

€62.81

-32.36

€95.17

-34 %

Nauja prekė

70729 Pirkti Dabar

Savybės:

1. Medžiaga: vamzdis yra daugiausia pagaminti iš T-304 nerūdijančio plieno, su kompiuterizuota, o paviršius turi gražią spalvą, kuri yra labai kietas.

2. Aukšto tikslumo: išmetimo vožtuvas ir nuotolinio valdymo pultas rinkinyje yra precizinis mechaninis apdirbimas, didelio tikslumo, vidutinis svoris, atsparumas korozijai bei aukštas mechaninis stiprumas.Dizainas Akimirksniu Padidėja 10-20 arklio galių.

3. Atnaujinti priedai: išmetimo vožtuvas ir nuotolinio valdymo komplektas tinka priežiūra ir atnaujinimas, stiprus ištvermė, gera anti-sumažės našumas ir specialių žmogiškas dizainas.

4. Elektros saugos jungiklis rinkinys: Elektra valdomos dujų išmetimo vožtuvai nutekėjimą, tiesiog prakeiktas jungiklis.

5. Aukštos klasės: Agresyvus giliai garso, o, užtikrina sklandų išmetamųjų dujų srautą.

Aprašymas:

Šis išmetimo vožtuvas ir nuotolinio valdymo pultas rinkinyje yra tiksliai apdirbtais, patvarus ir lengvai pritaikoma, kuris gali padidinti variklio galią ir efektyvumą.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: nerūdijančio plieno, aliuminio lydinio

Spalva: sidabrinė

Dydis: 3inch, 2.5 colių (pasirinktinai)

Pakuotė:

2* Elektrinis dujų išmetimo iškirpti

1* Belaidis Nuotolinio

1* Y-Adapteris

2* Laido Pajungti

2* Variklio

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Žymos: sumažinti išmetamųjų, Apeiti, išmetimo angą, vožtuvas vacum, hidraulinės alyvos temperatūra, išpjovą, elektros, metalo lagaminas, auto duslintuvo, išmetamųjų valv, naminis išmetimo angą vožtuvas, automobilių dujų išmetimo duslintuvo

Modelio Numeris Elektros išmetamųjų iškirpti
Prekės Pavadinimas CNSPEED
Medžiaga Nerūdijančio plieno, Aliuminio Lydinio
spalva SIDABRINĖ
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 3inch, 2.5inch (optional)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai