Kalėdų Papuošalų Laikymo Dėžutė Su Dangteliu Ir Kartono Pertvaros Vandeniui 64-Tinklų Tinkamą Kalėdų, Velykų Helovinas

w52774

€3.42

-0.65

€4.07

-15 %

Nauja prekė

Kalėdų Papuošalų Laikymo Dėžutė Su Dangteliu Ir Kartono Pertvaros Vandeniui 64-Tinklų Tinkamą Kalėdų, Velykų Helovinas

Funkcijos: 1. Papuošalai atmintis: 64 Tinklus.Kartono pertvaros, siekiant apsaugoti papuošalus nuo nulio ir plyšta, tinka Kalėdų, Velykų, Kalėdų ir kitomis ypatingomis progomis.

2. Patvari konstrukcija: Pagaminta iš aukštos kokybės Oksfordo audinio ir kartono, jis yra patvarus ir gali būti vis dar naudojamas po Kalėdų.Ji skiriasi nuo kitų talpinimo, kad yra didelių gabaritų ir pagaminti iš pigesnių medžiagų.

3. Paprastas nustatymas: skaidri lizdą, gali būti lengvai pažymėti.Dangtelis apsaugo dekoracijas ir leidžia talpyklos turi būti sukrauti sutaupyti vietos.

4. Sutaupyti vietos: Kompaktiškas kubo struktūros, tinka visos saugojimo srityse.Tai yra sulankstyti į plokščią formą, kad būtų išvengta saugojimo nematomas vietą ir pradėjo per sekundę.

5. Lengva nešti: 2 tvirtas pin-fiksuotos rankenos pusėje leidžia lengvai patalpinti savo "PASIDARYK pats" Kalėdų dekoracijos tarp Kalėdų saugojimo kambarys ir gyvenamasis kambarys, arba priimti juos į lauko ploto.

Specifikacija:

Medžiaga: Oksfordo audinys, kartonas

Dydis: apie 33x33x32cm/12.99*12.99*12.6 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Kalėdų Papuošalų Laikymo Dėžutė

Žymos: dėžutė medžiaga, šaltdėžė didelis, lauke ornamentu, kalėdų eglutė bakas, raštuotas kartono dėžutė, pagrindinis kalėdų ornamentu saugojimo dėžutė, dampproof saugojimo dėžutė, vertybinių popierių mediena, kartono dėžutė, dėžutė kalėdų žaislai

Apkrovos Kita
Formos Aikštė
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Modernus
Medžiaga Kita
Talpa Kita
Tipas Dėklai & Dėžes
Produktas Žaislai Organizatorius
Grotelės Kiekis 64 Tinklai
Naudoti krepšys
Modelio Numeris Kalėdų Papuošalų Laikymo Dėžutė
Technics Blizgus
Specifikacija Other
Funkcija Eco-Friendly

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai