Nuolaida! Lauke Premium Hamakas Kabo Rinkinys Pagal Apkrova, Itin Patvarus, Hamakas Kabliukai & Karabinai Už Hamakas Stovėti Joga

w52809

€4.05

-2.48

€6.53

-37 %

Nauja prekė

Lauke Premium Hamakas Kabo Rinkinys Pagal Apkrova, Itin Patvarus, Hamakas Kabliukai & Karabinai Už Hamakas Stovėti Jogos & Brazilijos Hamakai Sūpynės Kėdė Vidaus Ir Lauko

Savybės:

*1. Nerūdijančio plieno alpinizmo sagtis ir nerūdijančio plieno varžtas bus užtikrinti, kad jie gali atlaikyti 600 svarų (300 svarų kiekvienai akiai varžtą ir alpinizmo sagtis).

*2. Tinka vidaus ir lauko darbams: universalus, tinka hamakai bet kokio dydžio, stiliaus ir dizaino.Šis rinkinys iš aukštos kokybės kabliai ir alpinizmo sagtimi, galima nustatyti viršutinę ribą, garažo ar kambaryje, verandoje ar balkone, lubų sodo ar pavėsine, gyvenamasis kambarys ar miegamasis, ar dėl pramogų ar laisvalaikio, gali sustoti bet kur.

*3. Aukštos kokybės nerūdijančio plieno kabinti detalės leis jums jaustis ramiai, kad bet koks straipsnis norite pakabinti lauke, hamakas, joga ar Brazilijos hamakas, vaikams ar savo sūpynės kėdė gali būti saugiai pakabinti.Šis hamakas laikiklis yra labai paprasta naudoti ir gali būti naudojamas su įvairių hamakai.

*4. Greitai ir lengvai setup: Šis hamakas stendas yra labai lengva naudoti.Tik vienas gręžimo skylės yra reikalingas kiekvieną varžtą.Alpinizmo sagtis yra taip pat pakankamai didelis (3,5 colių), kurie bus naudojami su įvairių hamakas diržai.

*5. Niekada Pasenę: Aukštos kokybės oro sąlygoms atsparios kabinti aparatūra leidžia jaustis ramiai, kad nesvarbu, kur jūs norite pakabinti lauke, hamakas, joga ar Brazilijos hamakas, vaikams ar savo sūpynės kėdė bus saugiai pakabinti.Jis gali suteikti jums su ilgalaikio atsipalaiduoti, bet kuriuo metu.

Specifikacija:

Medžiaga: 304 nerūdijančio plieno

Gaminio dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Sąrašai:

2 * Pavasaris sagtis

2 * Varžtas

Pastabos:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

JJ2023746

Žymos: deko multi įrankis, didelis hamakas palapinė, hamakas pakabinti, tiekėjas, lauko baseinas rinkiniai, jogos kilimėlis, nuolaida pardavimas, kortelės plastikinės pokerio, apkrovos testeris, stovykla hamakas stendas

Hamakas Sūpynės hamakas kėdės, miegamojo
Sąrašai 2*Pavasaris sagtis,2*Varžtas
Dropshipping Drop laivyba
Niekada Pasenę Greitas ir lengvas nustatymas
dropshipped dropship
Dydis XL
hamakas su stovu hamakas palapinė
Tipas Kišenėje, Multi Įrankiai
Medžiaga 304 nerūdijančio plieno
hamakas kėdė hamakas stendas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai