Sulankstomas talpinimo Batų Spinta Spinta Organizatorius skaidrus Medvilnės Saugojimo Krepšys

w53644

€22.12

-9.48

€31.60

-30 %

Nauja prekė

Savybės:

1:Saugoti ir apsaugoti drabužius ir namų apyvokos daiktus, patogus organizatorius maišeliai.Saugojimo krepšys nustatyti gali būti naudojami spintoje ar po lova.Jis tinka bendrabutyje,mansarda,rūsys ir miegamasis naudoti,taip pat didžiosios kolegijos bendrabučio ir daugiau.

2:Atlikti rankenos liftas krepšiai sandėliavimui arba vežti iš vienos vietos į kitą.Patogu judėti ir atimti.Didelis skaidrus langas leidžia lengvai ir greitai surasti elementai viduje organizatorius.Sulankstoma ir dvipusis užtrauktukas uždarymo dizaino, kad pack/išpakuokite greitai,nesvarbu, laikymo tarp sezonų arba pasirengti keliauja,juda,arba tiek, kiek reikės.

specifikacija

Modelio Numeris: Laikymo Dėžutė

Forma:Stačiakampis

Spalva:Smėlio Spalvos/Pilka/Tamsiai Pilka

Medžiaga:medvilnė PP valdyba

Dydis:58*30.5*14cm

Pakuotės Turinys:

1pcs*Laikymo Dėžutė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida - / - 1-3cm.

Žymos: medienos lankstymo dėžutę, buda lankstymo dėžutę, standus lankstymo dėžutę, lankstymo box 28, lankstymo medvilnės lauke, lankstymo arcade dėžutę, lankstymo lauke valdyba, lankstymo dėklas dėžutė, lankstymo kortelė, dėžutė, vaivorykštė lankstymo dėžutę

Formos Stačiakampis
Medžiaga Ne-Audiniai
Produktas Drabužių Organizatorius
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Lankstymo
Tipas Dėklai & Dėžes

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai