Aukštos Kokybės Paprastas Kėdės Pagalvėlė Aukštas Atsparumas Minkšto Futonas Kilimėlis Valgomojo Kėdė Studentų Stendo Office Joga

w53849

€1.47

-2.21

€3.68

-60 %

Nauja prekė

Aukštos Kokybės Paprastas Kėdės Pagalvėlė Aukštas Atsparumas Minkšto Futonas Kilimėlis Valgomojo Kėdė Studentų Stendo Office Joga

Kulka Taškų: 1、Aukštos kokybės Medžiaga: Aukštos kokybės medžiaga velvetas, patogus, išleidžia slėgį į sėdmenis, nėra lengva, ne korp, PP medvilnės užpildymas, efektyviai atšokusio kamuolio.

2、Orui ir Patogūs: dispersinis spaudimas ant sėdmenų ir atleisti jiems, tinka biuro darbuotojai sėdi ilgą laiką.Orui ir patogūs, sumažinti spaudimą ant juosmens.

3、arčiau Gamtos: Gražus dizainas, netoli namų į gamtą, sėdėti ant minkštos pagalvėlės ir ramiai mėgautis gyvenimu.

4、Platus Naudojimas: Tinka virtuvė, valgomasis/svetainė, terasa, sodas, biuro, kavinės ir kt.

5、Sutirštės ir Aukštas Atsparumas: trimatis kampai yra sutirštės.Su aukštą atsparumą, klubų, labiau atsipalaidavęs.Saugiai sėdėti ant jo.

Specifikacija:

Matmenys(apytiksl.):

40*40*8cm/15.75*15.75*3.15 į

50*50*8cm/19.68*19.68*3.15 į

Medžiaga: medžiaga velvetas

Įdarui: PP medvilnės

Pakavimo Sąrašas:

1*trimatis Sėdynės Pagalvėlės

Jei norite, kad dideliais kiekiais, prašome susisiekti su mumis.Mes pasiūlysime geresnę kainą jums!

1. Mes laivas paketą, per 3 darbo dieną po apmokėjimo, aišku.

2.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Pirkėjai yra atsakingas forthese mokesčius.

3.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos adresas

4.Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.

6.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

7.Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą andget su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų possessionmore nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.Yra NOEXCEPTIONS!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį,konkrečios priežasties grąžinimo.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę andpackaging su visais komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.pajudek.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

1.12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje,jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTO AR

3. PAKEISKITE ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

4.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.pajudek.lt!

1. Gerbiami pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome norma informaciją apie sandorį (Detaliai Pardavėjo Reitingus) dėl www.pajudek.lt su"TOBULOS 5 ŽVAIGŽDĖS" ir palikti mus teigiamų atsiliepimų.Mes taip pat daryti tą patį už jus.

2.Jei nesate patenkintas su sandoris dėl bet kokios priežasties, prašome neturi būti greitai išvykti neigiamas/neutralus atsiliepimų.

3.Mes sunkiai dirbame, siekiant įsitikinti, www.pajudek.lt Klientas Būtų 100% Patenkintas ir išspręsti bet kokias problemas už jus.Mes tikime, kad viskas gali būti išspręsta komunikacijos.Mes čia, kad pasiūlyti geriausias paslaugas jums.4.Visi laiškai ir laiškai bus atsakyti per 1 darbo dieną.Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes.

Žymos: futonas, fondo valgomojo kėdės, automobilių pagalvėlė juosmens, kėdės pagalvėlė, pagalvė, drugelis kėdės apima, kėdė pagalvėlės sėdynės, futonas tatamio, kėdė pagalvė, vyrai futonas

Įdaru Kita
Tipas Sėdynės Pagalvėlė/Atgal Pagalvėlės
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Naudoti Sėdynė
Formos Kita
Unpick ir Plauti Nuimamas ir Plaunamas
Dropshopping Parama
Technics Kita
Medžiaga Kita
Modelio Tipas Kietas
Rinkinys Tipas No
Šildymo Būdas Kita
modelis Kita
Funkcija Anti-Decubitus
Modelio Numeris Pagalvėlė
Stilius Modernus

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai