Croysier Vasaros Sijonai Moterų 2020 M. Nauji Aukštos Juosmens Pusėje Kaklaraištis Paplūdimio Atsitiktinis Įvyniojimas Sijonas Moterims Kietas Elegantiškas Midi Sijonas Moteris Drabužiai

w54049

€11.68

-7.78

€19.46

-39 %

Nauja prekė

Dydis

Drabužis Butas Matavimai (cm):

Vienas Dydis: Elastinga Juosmens 58-80 / Ilgis 78

1 cm = 0.39 1 iš = 2,54 cm Matavimai gali būti 1-3 cm paklaidos dėl vadovo matavimo.

Paprastai "Vienas Dydis" šio drabužio tinka Rusija Dydis 40-46; US Dydis 0-10; Europa Dydis 34-40; UK/AU Dydis 6-12.

Toliau patvirtinti, jei "Vienas Dydis" šio drabužio tinka jums, prašome kreiptis į drabužio butas matavimai, lyginant jį su savo kūno matavimai, norėdami patvirtinti.Jei jūs vis dar nesate tikri, apie tai, kad "Vienas Dydis" šio drabužio tinka jums, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Modelis Rodo

Realios Foto

Verslo Bendradarbiavimą

Drop Laivyba ir didmeninės abu yra sveiki.Mažiausias užsakymo kiekis yra vienas gabalas.Kad būtų daugiau, daugiau, nuolaida.Drop laivyba, mes atsiųsime elementą prie jūsų klientas tiesiogiai ir nebus palikti mūsų informaciją.Didmeninė, mes siūlome nuolaida ar nemokamai, express pristatymas.ODM ir OEM yra palaikomi.Kviečiame aptarti kitų įmonių bendradarbiavimas su mumis.

Spalva Skirtumas

Mes stengiamės, kad ekrano spalvų taip tiksliai, kaip įmanoma, bet dėl apšvietimo, skirtingų ekrano, asmeninio supratimo, spalvų ir kitų priežasčių, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl interneto puslapis.Prašome kreiptis į spalvą tikrąjį punktą, kaip galutinį spalvos.Spalva skirtumas nepriklauso kokybės problema.

Pristatymas

Paruošimo Laikas: 3-7 darbo dienas.Mano siuntimo greitis ir nuotolinio adresą, mes galime naudoti kitą pristatymo būdą-vietoj gabenimo metodas jūsų užsakymą.Dėl skirtingų muitų politikos skirtingų šalių, gali būti importo muitais, mokesčiais ir kitomis muitų susijusių mokesčių, kuriuos turėtų mokėti pirkėjai.Pirkėjai prisiima visą atsakomybę už visas papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra).

Grąžinimas ir keitimas

Mes remiame jokios priežasties grąžinimo ir keitimo politiką.Prekės turi būti grąžintos per 7 dienas nuo jos gavimo dienos.Prašome įsitikinkite, kad prekės geros būklės, nesugadinta, nenaudota, ir su originalia pakuote.Pirkėjai moka už grąžinimas prekių mokesčiai.

Atsiliepimai

Jei esate įsitikinusi, palikite 5 žvaigždžių atsiliepimus, būsime labai dėkingi.Jei jūsų netenkina, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, kol palikti atsiliepimą arba atidaryti ginčų.Mes stengiamės išspręsti visas problemas už jus.Komunikacijos visada yra geriausias būdas išspręsti problemą.

Žymos: sijonas moteris, žalias sijonas moterims, velvetas ilgas sijonas, aukso kaftan, wrap vyrų sijonas, Sijonas, automobilių filmas wrap, midi sijonas, pareo sijonas, blauzdos ilgis sijonas

Lytis MOTERIS
Siluetas A-LINE
Talėja imperija
Amžius Amžius 18-35 Metų
Medžiaga Poliesteris
Stilius Atsitiktinis
Modelio Numeris BG3031
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Croysier
Apdaila Varčias
Sezonas Pavasarį, vasarą
Modelio Tipas Kietas
Suknelės Ilgis Vidurio Blauzdos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai