SanDisk 256G Pendrive Flash Drive, Memory Stick OTG USB 3.1 Ultra Dual Drivle USB Tipo C 128G 64G Aukštos Kokybės Usb Stick

w54109

€8.33

-2.09

€10.42

-20 %

Nauja prekė

Apie talpa:

32GB=apytiksliai 28GB-30GB 64GB=apytiksliai 58GB-60GB 128GB=apytiksliai 115GB-120GB 256 GB:maždaug 230GB-238GB Tai yra skaičiavimo skirtumas tarp gamintojo(1GB=1000MB) ir mūsų PC(1GB=1024MB), prašome Google Atminties kortelės talpa norėdami gauti daugiau informacijos, remiantis vidaus tyrimai; veiklos rezultatų, gali būti mažesnė, priklausomai nuo pagrindinio prietaiso.Iki 100 MB/s read greitis iki 90MB/s rašymo greitis.Remiantis vidaus tyrimai; veiklos rezultatų, gali būti mažesnė, priklausomai nuo pagrindinio prietaiso, sąsaja, naudojimo sąlygas ir kitus veiksnius. 1 MB = 1,000,000 baitų

Didelės spartos USB 3.1 veiklos USB Tipo C Diskas

Lengvai atlaisvinti vietos savo išmanųjį telefoną ar greitai persiųsti failus tarp prietaisų ne USB 3.1 dideliu greičiu, iki 150MB/s.Su apsukama USB Tipas-C jungtis ir tradicinių USB jungtis, su SanDisk Ultra Dual Drive USB Type-C) leidžia jums greitai ir lengvai persiųsti failus tarp išmaniųjų telefonų, planšetinių kompiuterių ir kompiuterių.Plius SanDisk Atminties Juostą "programėlę, skirtą "Android" (galima rasti Google Play)padeda jums valdyti savo prietaiso atmintyje ir savo turiniu.Su SanDisk Ultra Dual Drive USB Tipas-C yra puikus ryšių tarp savo naują USB Tipo C prietaiso ir jūsų įrenginius su tradicinių USB jungtys.

ŠILTAS PATARIMAI

Visi produktai yra 100% autentiškas, originalus leidimas.Norėdami gauti daugiau informacijos, žiūrėkite informacijos apie produktą, produkto aprašymą, ar SanDisk oficialioje interneto svetainėje.Nebent kiti kitaip, duomenys apie šiame puslapyje yra vidaus riešutai išbandyti SanDisk, palyginti dalyvaujančių palyginti su SanDisk produktai.

Bandymo Metodas:

Oficialus gamyklinis greitis vertė yra ideali didžiausią vertę, faktinis greitis bandymų procesą ir naudoti, susijusių su aplinka (pvz., įranga, įvairios sudėties, skirtingų tipų failų saugojimo greitis yra skirtingas, nes failo tipą, dydį, dydis Skiriasi, ir skiriasi), todėl mes negalime garantuoti, tikrasis greitis, reikšmę.Greitis parodyti mūsų ryšys yra bandymas SanDisk ar mūsų profesionalus instrumentas, tu geriau naudoti 3.0 sąsaja ir 3.0 kortelių skaitytuvas, tada jūs galite gauti gražus greitį.

Skelbimas:

1. SanDisk 100% originali produktus. 2. Visi produktai yra laikomasi SanDisk oficialioje interneto svetainėje. 3. Gamintojo pasiliekame teisę savo nuožiūra pakeisti ar modifikuoti produktai.Išvaizda ir pakuotės dizainas gali būti pakeisti be išankstinio įspėjimo.

Pastaba pristatymas:

1. Mes visada siunčia paketą, per 2 dienas, kai gavo jūsų užsakymą.Jeigu turite kokių nors užklausą, plz susisiekti su mumis bet kuriuo metu. 2. Jei jūsų Patvirtinimo Laikas artėja, ir dar nereikia priimti prekes, prašome susisiekti su mumis pratęsti pristatymo data.

Žymos: SanDisk, cle usb 256 eiti, antspaudas usb flash drive, 1t usb, mino prasideda usb atminties, 2 tb usb, kuvo memory stick, usb stick, sandisk usb, hyperx kingston

Šifravimas Taip
Talpa 32GB 64GB 128GB 256 GB
Jungtis USB 3.1 Tipas-C USB-A
Patekimo į rinką laikas 2018 Metai
Sąsajos Tipas TIPAS-C
Pakuotė Taip
Modelio Numeris SDDDC3
Sąsaja USB 3.1
Medžiaga Metalo
Garantija 5-metų ribota garantija
Produkto Svoris 30g
Produkto Tipas Daugiafunkcinis
Suderinamumas "Windows 7", "Windows 8", "Windows " 10", " Mac "OS X" v10.9+
Stilius Stick
Prekės Pavadinimas SanDisk

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai