USB Įkrovimo Stoties, Rodyti Norą, Universalus Nuimamas 6 Uostuose Doko Stotis, 51W 5V 10.2 Stovas, Stovai, Laikiklis, Kroviklis.

w54554

€16.68

Nauja prekė

Kelis USB Įkroviklis Stotis (3*2.4 ir 3*1A išvesties prievadai) su įmontuota apsaugos nuo viršįtampių vienos nakties įkrovimo užtikrinti visiškai saugus jūsų šeimai.Stabilus ir Saugus:Šis USB įkrovimo stotis turi CE, FCC, ROHS Sertifikatai.Įmontuota aukštos kokybės PVC vario viela,Premium Schema su viršįtampių, nuo srovės ir trumpojo jungimo apsauga.Su gumos pagrindo šio mobiliojo telefono prijungimo stotis turi gerą sukibimą su holdingo visi prietaisai ir užkirsti kelią bet nuo slydimo out.Kiekvieno uosto, šis kelias-prietaisas, įkrovimo dokas pripažįsta, tiksli įtampa reikalavimus, prijungtų prietaisų ir atitinka galia saugiai ir greitai įkrauti.Šukos nuo stovo, dokas, ir stotis buvo modernizuotos.Ne tik stalinis įkroviklis nebėra, 6-port įkroviklis stotis gali būti pašalintas iš dėklas ir stovas, tampa nepriklausoma, USB-krovimo centru.Puikiai tinka namuose ir keliauti naudoti.Ateina su smart IC, 6 Slots, ir 6 USB jungtys tiesiogiai įkrovimo kelis įrenginius.Švarus ir Organizavo:Šis Įkrovimo Stovas Organizatorius Ne daugiau užstatyti virvės.Nereikia prijungti krūva, rinkėjai į savo maitinimo lizdo kiekvienam telefono ir planšetinio kompiuterio jūs patys.Šis kompaktiškas, elektronika įkrovimo stotį saugo viskas vienoje vietoje, tvarkingas, švarus, ir organizuotas.

Produkto Aprašymas

Kodėl pasirinkti, Rodyti Norą, 6-Port Nuimamas Įkrovimo stotelės?

Suvienyti Dizainas,JAV Patentų

Mes pasirinkome kiekvieną komponentą ir elementas, atidžiai.Kiekviena detalė wasmeticulously siekiama užtikrinti, aperfect, aukštos kokybės patirtį.

Pagaminta iš tvirtos, lengvai valomas guma bazę.

Kompaktiškas dizainas tinka daugelyje vietų, o dar sugebėti valdyti kelis prietaisus.

Padaryti jūsų gyvenimą lengviau ir patogiau!

Organizuoti ir už savo išmaniųjų telefonų, planšetinių kompiuterių ir kitų prietaisų tvarkingas ir tvarkingai ant jūsų darbalaukio arba skaitiklis.Visos dalys yra suprojektuotas, kad būtų lengva valyti.

Tai puikus sprendimas jūsų šeimos apmokestinimo poreikius.Taip pat būtų puikus pasirinkimas forthe stalai užimtas specialistų, darbuotojų pertraukos kambariai ir kt.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS+PC

Įėjimas: 100-240V (50-60HZ)

MAX Išėjimas:5V 10.2 A

Dydis:7.5 cm(L) x 5 cm(W) x 1.2 cm(H)

Grynasis Svoris: 560g

Suderinamumas:

"Apple": "iPhone" 7, 7 Plius, 6S Plius, 6S, 6 Plius, 6, 5S, 5C, 5, SE, 4S, 4, 3", "iPad Mini", "iPad", "iPod"

Samsung: Galaxy S6 krašto Plius, S6 krašto, S6, S5, S4, S3, S2, Note 2, Note "Blackberry": Pjesė, Žibintuvėlis

HTC: One, SV, Flyer, Inspire 4G, Pojūtis, Pirma, Noras

Motorola: Droid, Razr

Nokia: Lumia

LG: Optimus, Ludic

"Google": Nexus

Ir daug daugiau

Žodžiu, tai yra visuotinai suderinamas su " iOS " ir "Android" įrenginių, įskaitant išmaniuosius telefonus ir planšetinius kompiuterius.

Komplektą Sudaro:

1 x 6-port USB įkrovimo stotį (bazė)

7 x nuimamas pertvaras

1 x maitinimo kabelis

1 x vartotojo vadovas

Žymos: doko stotis " apple žiūrėti, doko stotis nešiojamas kompiuteris, stalas hub, doko stotis hp, stendas įkroviklis ios, charg stotis, pieštuku suvirintojas, thule, bambuko doko stotis, kroviklis stalas

Magnetinis No
Yra Garsiakalbis No
Prekės Pavadinimas Rodyti norą
Įkroviklis No
Modelio Numeris YM-UD06
Suderinamos Prekės Universalus
Naudoti stalas
Medžiaga ABS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai