Žiemos Lauko Sporto Šilumos Šiltas 6 1 Balaclava Gaubtu Policijos Swat Dviratį Bžūp Vilnos Slidinėjimo Dviratį Šalikas Vėjo Kamštis Kaukė Skrybėlės

w55003

€3.23

-1.08

€4.31

-25 %

Nauja prekė

Ypatybė:

1. PALIKTI ŠILTĄ ir ODOS DRAUGIŠKAS – Į balaclava vilnos gaubtu gali suteikti super šiluma.Minkšta ir kvėpuojanti,kad jūsų galvos, kaklo, ausų ir veido šiltas ir patogus per šaltas oras žiemą.Odos draugiškas medžiagų, nedirgina odos, nr. niežulys, ne kvapą.

2. STIPRUS & ORUI – Tai veido kaukė pagaminta iš 100% vilnos sudėtiniai.Geresnis atsparumas dėvėjimuisi ir aukščiausios ilgaamžiškumą.Pralaidžios orui medžiagos, nereikia jaudintis, kad temperamentingas problema.Tai balaclavas veido kaukė galvos apdangalai yra puikus ilgą laiką naudoti.

3.VĖJO & DULKĖMS – Aukštos kokybės, atsparus vėjo slidinėjimo kaukė gali atlaikyti blogas oras ir apsaugoti savo veido ir kaklo per šaltą žiemą.Puikus veido ir kaklo šilčiau slidinėjimas, snieglenčių sportas, ledo žvejybos, medžioklės, žygiai, pėsčiųjų, dviračių sportas,kempingas vėsus orai, sniego shoveling ar darbo lauke, per šaltas klimatas.

4. ELASTINGA JUOSTA & PURPOSE – Reguliuojamas dizainas, elastine juosta už skrybėlę.Prisitaikyti prie komforto manote, įsitikinkite, kad balaclava veido kaukė yra jums tinka.ne laisvi.Lengvai konvertuoja į balaclava, veido kaukė, dangtis, skrybėlių, sunkiųjų skara arba kepuraitė.

5.PUIKI INVESTICIJA JŪSŲ VEIDĄ (PUIKI DOVANA IDĖJA PER DAUG!) – o jūs į jį, paimti keletą pakuočių už savo šeimos narius, draugus, ar artimuosius dovana Kalėdų, Naujųjų Metų, Valentino Diena, Tėvo diena, Motinos Diena ir t.t Įvairių festivalių !Taip pat, puiki dovana bėgikų, sportininkai, sporto treniruotes, žygius pėsčiomis,važiavimas dviračiu, ar niekam!

Specifikacija:

Medžiaga:Poliesterio pluošto,pliušas

Dydis:Vienas Dydis

Spalva:Įvairiaspalvis

Stilius:Bombonešis Skrybėlę

Sezonas:Ruduo,Ruduo,Žiema

Lytis:Moterims,Vyrams,Unisex

Tinka galvos apimtis:56-60CM

Supakuota:Opp krepšys

Pastaba:

Dėl ekrano skirtumas, spalva gali būti šiek tiek skiriasi nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti

Supakuoti apima:

1 x Bombonešis Skrybėlę

Žymos: slidinėjimo galvos vyras, slidinėjimo galvos prekės, Automobilio Gaubtu, pagrindinė slidinėjimo vaikas, led slidinėjimo, gaubtas pin, pagrindinė slidinėjimo pirštinės, gants slidinėjimo vadovas, įrašo gaubtu, gaubto užraktas pin

Lytis VYRAI
Modelio Tipas Gėlių
Medžiaga Linas
Modelio Numeris Naujas
Kilmės KN(Kilmės)
Sportas Tipas Dviračių sportas
Elemento Tipas bžūp

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai