2/3Tier Sienos Kabo Lentynos Skylių-Nemokamai stalčiuko Plūduriuojantis Shelf Set-Top Box, Maršrutizatorius, Žaidimo Konsolių Sienos Kabo Lentynos

w55756

€11.68

-2.92

€14.60

-20 %

Nauja prekė

2/3Tier Sienos Kabo Lentynos Skylių-Nemokamai stalčiuko Plūduriuojantis Shelf Set-Top Box, Maršrutizatorius, Žaidimo Konsolių Sienos Kabo Lentynos

Savybės:

Ekologiškos medžiagos

Pagamintas iš sutirštės ir ekologiškas medžio plastiko kompozito medžiagos, tai sienos sandėliavimo lentynos yra labai patvarus, bekvapis ir atsparus vandeniui.

Hollow-out dizainas

Yra du hollow-out gėlių modelio dizainą ant jo dugno, kurios padeda spartinti šilumos išsklaidymo ir padaryti lentynos atrodo labiau elegantiškas ir gražus.

Kabelio lizdą, dizainas

Jis taip pat pasižymi kabelio lizdą paliko organizuoti savo maitinimo laidą ir padarė jiems atrodo švarus ir tvarkingas.

Stiprus guolių talpa

Patvarus medžiagos ir sudurti ir tenon bendros struktūros su varžtais fiksavimo pasiūlyti šį lentyna su puikus guolis talpa, sabalas ir saugus, ne taip lengva nukristi.

Skylių-nemokamas montavimas

Stiprus ir traceless juosta arba kabliukai yra numatyta lengvas montavimas, nereikia punch ir palikti negražus skyles ant sienos.

Platus programas

Šios sienos sandėliavimo lentynos, idealiai tinka namų ar biuro organizuoti savo set-top box, maršrutizatorius, žaidėjus konsolės, DVD grotuvas, nuotolinio valdymo pultai ir t. t.

Techniniai duomenys:

Tipas: Sienos Kabo Lentynos

Spalva: Balta

Kiekis: 1pc

Medžiaga: Medžio Plastiko Kompozito

Dydis: 30*19*15cm/11.79*7.47*5.90 oz

Svoris: 650g/22.93 oz

Paketai:

1* Sienos Kabo Lentynos

Žymos: tv stovas, makita maršrutizatorius saugojimo dėžutė, tinkamumo televizija, savininkas set top box, 6 wifi router, sienos lentynos, apvali kabliuko, maršrutizatorius lentynos, lauke maršrutizatorius, wd tv stovas, orico ssd

Funkcija Eco-Friendly
Modelio Numeris TV Wall Set-top Box Stovo
Dydis L
Klasifikacija Ne-sulankstomas Stovas
Medžiaga Kita
Nėra. Pakopų Dvigubas
Tipas Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos
Taikomas Vietos Gyvenamasis Kambarys
Kilmės KN(Kilmės)
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas Modelis
Naudoti Įvairenybės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai