25Ft G40 led lauko girlianda " string light pasakų vandeniui pasaulyje Led lemputė vestuves dekoro string lempa Kieme Kiemo

w56268

€15.25

-7.85

€23.10

-33 %

Nauja prekė

Šis produktas, pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, saugus ir patikimas dizainas yra puikus, kad sukurti šiltą atmosferą Kalėdų, vestuvių iškilmės, šalių ir kt.

Savybės:

PUIKUS DIZAINAS: suprojektuoti su end-to-end " ryšį, galite prijungti 3 krypčių labiausiai padengti didelį plotą.

SAUGUS IR PATIKIMAS: built-in saugiklis ir TUV-išvardytų vielos saugai užtikrinti.Net su sulaužyta ar pašalinti, lemputes, likusius svogūnus ir toliau bus įsižiebti.

3 DAUGIAU atsarginės dalys: pateikti 3 daugiau atsarginės dalys atveju lemputes pažeistas tolimojo susisiekimo, labai patogus ir patogi.

LENGVAS MONTAVIMAS: bendras ilgis: 25ft, lemputės intervalas: 12in, švino ilgis: 6in, lengva pakabinti string šviesos ten, kur norite, su segtuku ant kiekvienos lemputės lizdą.

TAIKYMO SCENOS: puikiai sukurti šiltą atmosferą jūsų sode, kieme, terasoje, restoranų Kalėdų, vestuvių, vakarėlių ir pan.

Pastaba:

Nenaudokite produkto lauke ant lietingą dieną.

Techniniai duomenys:

Lemputė kiekis: 25PCS + 3 atsarginės dalys

Įėjimo įtampa: AC220V

Darbo Galia: 7W / VNT

Bazinė tipas: E12

Lemputės tipas: G40

Lemputės tarnavimo laikas: 2,000 valandos

Spalvos temperatūra: Šiltai balta(2500-2700K)

Elemento medžiaga: Varis & PV & Stiklo

Atsparumas vandeniui: IP44

Kištuko stilius: ES, JAV, JK

Laido spalva: juoda

Švino ilgis: 6in

Lemputė intervalas: 12in

Bendras Ilgis: 7.62 m / 25ft

Prekės svoris: 500g / 17.6 oz

Pakuotės dydis: 235*222*95mm / 9.3* 8.7 * 3.7 in(L * W * H)

Pakuotės svoris: 675g / 1.5 lb

Paketų sąrašo:

1 * Lemputės Styginių Šviesos

3 * Atsarginės lemputės

1 * Vartotojo Instrukcija (Anglų Kalba)

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.pajudek.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.pajudek.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: lemputė g40, dirbtinis puodą, g40, dobilai, kieme, grietinėlės vaisių, lemputė led g40, g40 led, dirbtinė žolė, kieme palapinę

Įtampa 220V
Modelio Numeris lemputė led eilutę
Formos Kiaušinių
Maitinimo Šaltinis AC
Prekės Pavadinimas Tomshine
Atsparus vandeniui Taip
Kištuko Tipas ES Plug

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai