Automobilių TPMS Padangų Slėgio Stebėjimo Sistema, Skaitmeninis LCD galiniu langu Ekranas Toyota Rav4 2019 2020 Xa50

w56333

€24.23

-8.51

€32.74

-25 %

Nauja prekė

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 22px; font-family: 宋体; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Automobilių TPMS Padangų Slėgio Stebėjimo Sistema, Skaitmeninis LCD galiniu langu Ekranas Toyota Rav4 2019 2020 Xa50

Smart modulis, sukurtas už rav4 automobiliai naudoja pažangiausias žetonų.Tiesiog prijunkite mūsų smart module į b6 modulis automobilio galinis langas, o mūsų produktas bus įjungti padangų slėgio stebėjimo funkcija jūsų automobilį, ir rodomas padangų slėgio duomenys yra teisingi ir tikslūs , Prašome būti tikri, kad naudoti.

Tinka rav4 Azijoje, Europoje, Amerikoje ir Australijoje.

Montavimas yra labai paprastas, tiesiog prijunkite galinis langelis modulis, padangų slėgio bus aktyvuota, ir instaliacija gali būti baigtas tik 10 minučių.

Tinka hibridinės ir benzinas rav4".

Taikytinos modeliai: tinka penktos kartos rav4 (XA50) 5G.

Už rav4 2019 2020 padangų slėgio stebėjimo.

Padangų slėgio įrenginys: kpa.

Stebėjimo intervalas: oro slėgis 0-8.0 Bar.

Tikslumas: oro slėgis-arba +0.1 Bar.

Jutiklis vieta: OBD.

Ekranas galia: išorinio maitinimo.

Spalva: juoda

Medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys:

1 x Padangų slėgio aptikimo sistema

Prašome atkreipti dėmesį:

Jūsų padangos turi būti įrengta padangų slėgio jutikliai naudoti šį produktą.

TPMS Padangų Slėgio Stebėjimo Sistema, Skaitmeninis LCD Prietaisų skydelis Rodo Automatinis Saugos Įspėjimų Xa50 už Rav 4 2019 2020 Toyota Rav4 2019 2020

Įdiegus automobilį kai kuriose šalyse/regionuose, padangų poziciją ir padangų slėgio duomenys bus supainioti, prašome nesijaudinkite, jūs tik reikia deflate padangų atitinkamas skaičius, ir sistema automatiškai priskirs ir teisingas ,labai paprastas.Keturių orą padangų numeriai: 100 kairįjį priekinių padangų, 130 teisę priekinių padangų, 160 kairėje galinių padangų, ir 180 teisę galinių padangų.Keturios padangos yra automatiškai kalibruojamas.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.pajudek.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, www.pajudek.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Žymos: ios padangų slėgio daviklis, logotipas "toyota rav4 " europa 2020", rav 4 2016, toyota rav4 xa50, 2019 rav4, rav4 xa50, jutiklis tpm, shift knob subaru, psss jutiklis vidaus, bmw e92 pusės veidrodėlio dangtelį

Kilmės KN(Kilmės)
Stebėjimo intervalas oro slėgis 0-8.0 Bar.
Tikslumas oro slėgis-arba +0.1 Bar.
Padangų slėgio įrenginys kpa.
Jutiklio vietą TPD.
Taikytinos Modeliai tinka penktos kartos rav4 (XA50) 5G.

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai