LCD Touch "Ekraną LG" Google "Nexus5 D820 D821 Nexus 5 Juoda 4.95" 1920*1080 TFT "Retina" Pilnas Ekranas Asamblėja

w56560

€17.42

Nauja prekė

LCD Touch "Ekraną LG" Google "Nexus5 D820 D821 Nexus 5 Juoda 4.95" 1920*1080 TFT "Retina" Pilnas Ekranas Asamblėja

Jei nesate tikri, apie tai, ką tiksliai Jums reikia, nedvejodami kreipkitės į kiekvieną darbo dieną (išskyrus savaitgalį) ir gauti profesionalią pagalbą per 24 valandas.Jei jokių problemų pirkėjo netinkama veikla, mes nesame atsakingi už tai.

"NAUJAS LCD Ekranas Touch" skaitmeninis keitiklis "Suderinama su: Dėl LG "Google" Nexus5 D820 D821 Nexus 5

"Spalva: Juoda(yra ir gali šiek tiek spalvų skirtumas tarp realios prekės ir vaizdas)

"Pakeisti sugedusią ekranas: ekranas problemų, negyvų pikselių, skilęs LCD ekranai, kitokios spalvos klausimai

"Kadangi partijos medžiagų skiriasi nuo gamyklos, kodas ir flex pagamintas produktas bus šiek tiek skiriasi nuo atsparumas IC.Bet kokybė ir funkcijos yra tos pačios, neturi įtakos normaliai naudojant.

"Funkciją, bus išbandyta prieš pristatymas.Nuotrauka yra nuoroda tik, pirmenybė natūra.

Pastaba:Mes rekomenduojame jums siekti profesinių išmontavimo ir įdiegti savo telefone.Jei jokių problemų pirkėjo netinkama veikla, mes nesame atsakingi už tai.

Paketą sudaro: 1 x LCD+Touch

PASTABA: Jei norite sužinoti daugiau, prašome susisiekti su mumis, mes taip pat priimame didmeninė .

We will ship šį elementą prie pirkėjams ePacket ar Kinija Paštu, Oro Paštu, arba www.pajudek.lt pristatymas (Duoti jums apie 60 dienų pristatymas apsauga) , jei norite, kad laivas DHL Express Paslaugos ar kitų laivybos metodą, tiesiog atsiųskite laišką mums.Taip pat patikrinkite, ar jūsų adresas yra teisingas, ir, jei norite pakeisti pristatymo adresą, tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis, kai jūs perkate.

Paprastai, mes išsiųsti užsakymus ir siųsti sekimo numerį per 1-4 darbo dienas(nuo pirmadienio iki penktadienio nuo 9:00 am-6:00 val.) nuo atliekate mokėjimą.

PASTABA: Jei nėra jokių MUITŲ, LOCATL MOKESČIŲ AR BET kokių KITŲ IMPORTO MOKESČIŲ, pirkėjas padengs šias išlaidas.Kiekviena valstybė turi skirtingas muitinės, mokesčių riba, todėl jums reikia žinoti savo šalies mokesčių politikos.

Mes priimame Alipay (sąlyginio),Kredito Kortelės ,kredito dolerių sąlygas,Paypal, ebs.Žinoma, kitos mokėjimo sąlygos turi savo papildomą reikalavimą prieš jūsų pasiūlymą .Kaip "western union", Telegrafo perdavimo...yra priimtinas.

100% Pasitenkinimo Garantija, "Laikotarpis" !!!!!!!!PRAŠOME SUSISIEKTI su mumis JOKIŲ Problemų.

Mes siūlome 1 Metų Garantija Nuo Gamybos Defektų, apie mūsų produktus.

Po ryšių, jei esate nepatenkinti su šiuo sandoriu, deja, jums gali tekti grąžinti/grąžinimo ir pakeitimo:

Mes siūlome ne mažiau kaip 30 dienų grąžinimo ir grąžinimo politiką.Jei norite gauti elementus, kurie turi visus kokybės problemų ar sugadintas, prašome pranešti mums ir pateikti nuotraukas, mes jums geriausias sprendimas.Bet mes negalime priimti grąžinti, jei prekė pažeista dėl pirkėjo veiksmų klaidas.Grįžti siuntimo išlaidas moka Pirkėjas.

Mes galime kalbėtis internete daug kontakto būdu, jūs galite palikti mums savo žinutę.Dėl bet kokios priežasties norite susisiekti su mumis, Mes pažadame jums, kad mes gauti atsakymą per 24 val. darbo dienomis.

Mes siekiame ne patenkinti kiekvienas lankytojas, nesvarbu kokia situacija, jums susitikti su, mes čia tarnauti jums.Susisiekite su mūsų komanda, prieš teigdamas, arba atidarymo atveju, arba palikti mums neigiamų atsiliepimų,mes padarysime viską, kad ją išspręsti.Mūsų tikslas-patenkinti kiekvieno pirkėjo, būti tikri, kad jums būtų 100% patenkintas po, susisiekite su mumis.

1. Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2. Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę , bet tai 1 minutė yra labai svarbūs mums.

3. Prašome suteikti mums galimybę padėti išspręsti problemą, prieš jums palikti bet kokį neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar atviras ginčas dėl teritorijos.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas .Dėkojame už jūsų supratimą!

Kokių nors klausimų apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis laisvai. 24 valandas tarnauti jums.

Žymos: lg nexus5, ekranas nexus 5, lg power2, kamera lg google nexus 5, ekranas nexus, "nokia" nexus 5 ekranas, d820 lcd, nexus 5 d820 ekrano d821, nexus 5 ekrano, 7 colių led

Dydis
Tipas LCD & Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis
Suderinamos Prekės LG
Prekės Pavadinimas singeddy
Modelio Numeris Dėl LG "Google" Nexus5 D820 D821 Nexus 5
LCD Kit Taip
Prekės Būklė Naujas
Medžiaga TFT
Jutiklinio Ekrano Tipas Capacitive Ekranas
Ekranas > 3"
Ekrano Rezoliucija 1920X1080

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai