GUB G 85E Dviračių Telefono Laikiklis, USB Kroviklis Aliuminio Lydinio MTB Kelių Dviratį Išmaniojo telefono Stovas Chargable Rankenos Telefono Laikiklis

w56566

€13.78

-9.58

€23.36

-41 %

Nauja prekė

GUB G 85E Dviračių Mobiliojo Telefono Laikiklis, USB Kroviklis Motociklo Vairo Kalno Chargable Dviračių, mobiliųjų Telefonų Įrašą Stendas

Ypatybė:

1. Multi-funkcija, gali imti mobilus telefonas: mobiliojo telefono turėtojas yra įrengta 12-48V maitinimo tiekimo sąsaja, prijunkite bateriją įkrauti mobilųjį telefoną, o dviračių (turi būti prijungtas prie akumuliatoriaus nuo automobilio, mobiliojo telefono turėtojas neturi baterija).

2. Ne antiblokavimo mygtukus, bei ausinių skylių: Naudojant keturių kampų telefono apačioje, siekiant ją išspręsti, ji gali veiksmingai išvengti mygtukų ir lizdų telefono išlaikant stabilumą, ir jūs galite naudoti telefoną, įvairių funkcijų, neardant ji.

3. Aliuminio Lydinys Anodinio Oksidavimo Gydymas: Aliuminio lydinio medžiaga su anodinio oksidavimo gydymas, stiprumo ir atsparumo korozijai labai pagerėjo, nėra lengva rūdžių ir patvarus.

4. Pagalvėle pleistras negadina telefonas: užkirsti Kelią paviršiaus telefoną tiesiogiai susisiekti su metalo atramos, gali ne tik apsaugoti telefoną, bet taip pat stiprinti, pagalvėle gebėjimas laikiklis, stabilizuoti telefoną ir neleisti jam nuo slydimo. (Pleistras turi būti įterptas sau)

5. Taikomos įvairių modelių: atramos padidina pagrindo ir apima praktiškumas, atramos. 2 tipų tarpikliai yra sąlyga, taikoma įdiegta dydis vairą iš 22.2 mm 31.8 mm, dviračiai/motociklai/elektra varomų transporto priemonių.

Specifikacija:

Kūno Medžiaga: Aliuminio Lydinys

Spalva: Juoda

Įtempimo Diapazonas: 58-100mm/2.28-3.94" (4-6.7 colių Mobiliojo Telefono)

Pakuotės Dydis: Apie 88 X 81 X 45mm/X 3.46 3.19 X 1.77"

Grynasis Svoris: Apie 128g

Išspręsti Šias Problemas:

Dažnas mobiliųjų telefonų naudojimas ar ilgų distancijų jojimas sukelia ne baterija (turi būti prijungtas prie akumuliatoriaus nuoma, mobiliojo telefono laikiklis, neturi būti su baterija).

Ne patogu naudoti navigacijos funkcija mobiliajame telefone, važiuodami dviračiais, kai Nėra elektros.

Nėra patogu klausytis dainų, kai Nėra elektros.

Prijungimo Instrukcijos:

1. Prijunkite juoda ir raudona laidus prie akumuliatoriaus galia, raudona teigiamo poliaus ir juodą į neigiamą polių.

2. Prijunkite mobilųjį telefoną, duomenų kabelis, USB sąsaja, tinka dauguma mobiliųjų telefonų.

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Motociklo Telefono Įkroviklis

1 X Armatūros Paketą Rinkinys

Žymos: pramonės usb įkroviklis, senovinių dviračių stovas, bicycl stendas, dviračių parama, bicycl, dviračių narve, gub g, priekiniai kamieno, išmaniojo telefono turėtojas dviratį universeel, bicycl įrankis

2 funkcija g išmanųjį telefoną
Medžiaga Aliuminio
Kilmės KN(Kilmės)
4 funkcija dviračių stovas
funkcija 7 gub g85
Talpa (Apkrovos) /
Prekės Pavadinimas GUB
funkcija 6 Paramos dviratį
Funkcija 1 gub telefono turėtojas
3 funkcija dviračių telefono įkroviklis
Funkcija 5 Dviračių Grindų Stovas
funkcija 8 dviratis telefono įkroviklis
Dydis /

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai