Sandėlyje Moterų Tutu Apatiniai Sijonai Trumpi Tiulio Underskirt Baleto Šokių Suknelės 2019 Apatiniai Sijonai Princesė Plisuotos Akių Underskirt

w57475

€7.50

-5.01

€12.51

-40 %

Nauja prekė

Pastaba:Ši mergina turi tik vienas dydis,liemens turi ištempti,jis gali būti 65-105cm,ilgis suknelė yra apie 45cm.

Foto Parodyti:

Pastaba:

1. Kainų siūlymas yra tik suknelė neapima jokių priedų, pavyzdžiui, pirštinės, Striukės,vestuvių šydas, mergina.Taip pat galite susisiekti su mumis dėl priedų.

2. Suknelės gali būti vykdomi arba standartinio dydžio arba tikslius matavimus, jei pasirinksite suknelę būti pagal užsakymą pagaminti, prašome susisiekti su mumis ir gauti užsakymo formą.

3. Keletą daiktų nerodo nugaros detales, ir atgal bus užtrauktukas.Jei jums patinka su nėrinių-up ar kita, prašome pranešti mums laiku.

4. Color & style atstovavimas gali skirtis stebėti.

Kaip Išmatuoti:

Metodas Siunta:

Grįžti&Grąžinimo Politika:

Kaip visada, jei yra problema, arba, jei elementas yra nepatenkinama, prašome susisiekti su mumis pirmąjį greitai ir atisfactory rezoliucija, pvz., grąžinamoji išmoka arba mainų kitas naujas elementas už jus.

Prašome patvirtinkite užsakymą (teisė dydis, spalva, stilius) atidžiai prieš jums nuspręsti, vieta ir tvarka.Visi užsakymai yra tvarkomi pagal jūsų užsakymo patvirtinimo, ir mes stengiamės viską, siekiant patenkinti visų klientų.Mes galime garantuoti tik kokybiškas prekes bus pristatytos.

Prašome susisiekti su mumis grąžinti per pirmąjį per 48 valandas po gavimo elementą.

Grąžinama prekė turi būti puikios būklės, kaip jis buvo išsiųstas į jus, nebuvo pakeistas ir nebuvo dėvėti.Jei yra bet kokių dulkių, purvinas dėmes, keitimas ir t.t, mes negali pasiūlyti grąžinti pinigus.Dėl grąžos, 30 % išteklių atkūrimui mokestis bus imamas visas ataskaitas.

Mes siūlome NEMOKAMĄ REMONTO ant jūsų suknelė!Bet pašto išlaidas siųsti jį atgal ir iš naujo siuntimo išlaidų, kad jūs abu bus jūsų sąskaitoje.

Reikia, kad prekė ar suknelės turėtų būti grąžinti mums per 14 dienų nuo grąžinimo prašymas yra priimtinas.

Atsiliepimai:

Jūsų atsiliepimai mums labai svarbi, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, jei yra kokių nors problemų.Atvykus jūsų paketą, mes rekomenduojame jums checkand įsitikinkite, kad suknelė buvo padaryta, kad jūsų užsakymo specifikacija.Jei grįžtant, ar keistis suknelės, prašome įsitikinkite, kad jie yra originalus conditionunworn, unwashes, nepakeistas, nesugadinta, švari.Ačiū!

Žymos: sportinių šokių suknelė, papildomų purus mergina, aukso tutu, suaugusiųjų balerinos tutu, baleto suknelė moteris, mergina moteris, tutu moterims, rockabilly suknelė suknelės, ocelot audinys, mergina moteris

Dydis One Size
Modelio Numeris CPA1089
sąlyga Nauja
Ilgis Short Petticoat
Technics Nerti
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Moterų Mergina
spalva 11 Spalvų
Tvarkymo Laikas 3 Dienų
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Proga underskirt
Prekės Pavadinimas xunbei
Medžiaga Poliesteris

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai