Japonijos korėjiečių 925 sterlingas sidabro minimalistinis retro kaukė žiedas moterų dizaino ins grynųjų raudona platus apgulties žiedą 18k Aukso Partijos didmeninės

w59029

€6.43

-2.75

€9.18

-29 %

Nauja prekė

Šiltas patarimas:

Dėl gamybos ir didmeninės mūsų pačių gamykloje, mums reikia praleisti daug darbo jėgos patikrinti ir platinti prekes, ir pelnas yra mažas.Siūloma, kad klientai pirmiausia turėtų pažvelgti į produktą stiliaus nedidelį kiekį sumaišyti partijų, prieš užsakant partijomis, ir jis yra tinkamas, pirkti partijomis. (mažų problemų, tokių kaip mažos trinties nepriklauso kokybės problemas.Rankų darbo papuošalai gali būti rankų darbo pėdsakų.Perfectionists turėtų užsakymus atidžiai.).

Visi estetiniai ir kokybės vaizdas skiriasi.Kad išvengtumėte nereikalingų ginčų, prašome nusipirkti mažą kiekį prekių pirmas ir tada, kad partijos

【1】 Saugyklos palaikymas 7 dienas jokios priežasties, grįžti , Grįžti iš prekių kokybės problemų per 15 dienų .Jūs negalite grąžinti prekes per nustatytą laiką.

【2】 Akmenų, kristalų ir gėlavandenių perlų bus normalus trūkumų

【3】, Jei yra akivaizdžių problemų, pavyzdžiui, lūžių, įbrėžimams, lašas ir spalva, pateikite fizinio nuotraukos klientų aptarnavimo prašyti grąžinti pinigus.

[4] kasdien pristatymo kiekis yra per didelis, kad patikrinti kiekvieną produktą vietą.Tėvai turėtų patikrinti prekes iki jų gavimo ir grąžinimo jokių problemų laiką.

[5] nuotrauka yra tikra kulka.Dėl skirtingo šviesos ir ekraną, šiek tiek spalvų skirtumas tarp nekilnojamojo kulka ir nuotraukoje gali atsirasti.

Mūsų gaminiai yra 925 sterlingas sidabro gaminius, bei pažymėjimą galima pritaikyti.

Pristatymo laikas: kreiptis į klientų aptarnavimo tarnybą dėl specialių pristatymo laiką.

Dėl gatavų produktų ar turime vietoje arba gamybos, po tėvų kainos pasiūlymą užsakymai pateikti užsakymo numeris, klientų aptarnavimo, patikrinkite, ar dieną nėra vietoje, arba kai atvykimo.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.Numatytasis yra per kurjerį.Fashunfeng turi sudaryti paštininkas.

Klientų aptarnavimas internete laikas: 9:00-12:00 / 13:30-17:3

Žymos: jewelri, dekoro retro, 925 sidabras, žiedas kaukolė, cthulhu lovecraft, 18k aukso papuošalai nekilnojamojo, 18k aukso žiedas moteris, AMUMIU, tinklo žiedas, korėjos žiedas

Lytis MOTERIS
Pagrindinis Akmuo NĖRA
Formos\modelis GEOMETRINIO
Prekės Pavadinimas CHOZON
Proga Šalis
Stilius Madinga
CertificateType Trečiosios Šalies Įvertinimą
Metalinis Antspaudas 925,Sterling
Metalų Tipas SIDABRINĖ

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai