Nauja
120pcs/daug, suraityti dizaino oro stora lūpų blizgesys butelis kosmetikos kremas butelis 4.0 ml su silicio patarimas-tuščios pakuotės

120pcs/daug, suraityti dizaino oro stora lūpų blizgesys butelis kosmetikos kremas butelis 4.0 ml su silicio patarimas-tuščios pakuotės

w59225

€68.44

Nauja prekė

Priminti: Mes tik parduoti tuščios pakuotės (pen dozatorius) šią prekę!!!

Aprašymas rašiklis: suraityti dizaino oro stora lūpų blizgesys butelis kosmetikos kremas butelis 4.0 ml su silicio patarimas-tuščios pakuotės

Prekės Nr. TM-CP8203

Rašiklio dydis: 83.0*15.0 mm

Grynasis tūris: 4.0 ml

Darbo projektavimas: Iki twist

Aplikatorių: minkštas silicio patarimas

Taikoma srityje: Lūpų blizgesys, kosmetikos arba medician gelis, kremas, losjonas, vaškas ir kt.

Pls pastaba: šis butelis, tai geriau gerai dirbti su, pavyzdžiui, gelis arba kremas ar losjonas kosmetika bazės, nėra gerai dirbti su skystu vandeniu arba mažesnis, klampios naftos produktų!

Kaip dirbti: suraityti rašiklio gale, po kelis kartus, produktų išeis iš silicio aplikatorių, šį rašiklį dizainas gali ne pakartotinio naudojimo po naudojimo aukštyn.

Šią prekę, aiškias nuotraukas kiekvienos atsarginės dalys, jūs galite pamatyti šias.Jei daryti, logotipo spausdinimo ir individualų spalvos prašymą, moq yra 10 000pcs, mes priimame individualų užsakymą.

Timabeauty yra malonu tiekimo įvairių ir inovacijų grožio produktai, įrankiai ir reikmenys grožio srityje.Mes nuolat bando viską, kad tiekimas geri produktai, konkurencingos kainos, ir puikus aptarnavimas.

Labai primena taškai:

1. Jūs galite maišyti skirtingų elementų, laisvai vietoje, siekiant sutaupyti laivybos krovinių, bet, prašome susisiekti su mumis į priekį, nes turime patikrinti mūsų atsargų lygį, šių straipsnių, kurie jums pakėlė.

2. Už kai kuriuos elementus, jei jums reikia didelės užsakymo kiekis ar prašymą, individualų užsakymą arba pakavimo, prašome informuoti mus, mes, žinoma, priimti individualų užsakymą.

3. Jei turite didelį kiekį tvarka, tačiau jaudintis dėl kokybės, galime pateikti 1-2vnt mėginių jums už bandymus prieš pradedant oficialią tvarką.

Mokėjimo terminas: Visas mokėjimas turėtų būti atliktas prieš mes pristatyti.Mes priimame Alipay (Sąlyginio), western union, Kredito Kortelės, T/T) mokėjimo, į mūsų įmonės banko sąskaitą.

Laivybos sąlygų: Visos prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas, gavus patvirtinti mokėjimą.Mes užpildykite sekimo numerį, siuntinių, kai mes išsiųsti užsakymą.Siekiant užtikrinti vežimo saugumo ir greitas pristatymas, šiuo metu mes naudojame tik EMS, DHL, "FEDEX", UPS, TNT sąskaitą gabenti prekes, daugumai šalių, pristatymo laikas, tik reikia 3-5 darbo dienas.Mūsų įmonė gali gauti labai gerą nuolaidą savo klientams, įvairių express " kompanija, Jei užsakymo kiekis yra didelis, mes galime pasirūpinti vandenyno siunta išsaugoti krovinių, mes turime siunta departamento tvarkyti vežimo mūsų klientams.

Grįžimo ir grąžinimo sąlygos: Mes grąžinsime visą sumą, jeigu prekės, kurias gavote yra ne tas pats, kaip aprašymas, prekės turi būti geros būklės ir turėtų būti grąžinti mums per 3 dienas po to, kai jūs jį gauti.Jokių defektų ar pažeidimų gabenimo metu, prašome susisiekti su mumis laiko keistis, bet siuntimo išlaidas reikėtų imtis atsakomybės pagal klientų.

Atsiliepimai:

Klientų pasitenkinimas yra labai importo verslo.Jeigu esate patenkinti produktais ir mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų dosniai.Jei jūsų netenkina, prašome susisiekti su mumis prieš jums padaryti neigiamų atsiliepimų, galime dirbti kartu, siekiant išspręsti ginčų ar nesusipratimų sandorio metu, galite parašyti laišką į mus, mūsų paslaugos koordinatorius P. Jacky Chen.

Žymos: bottl vandens, bottl, bottl gėrimas, saugaus sandėliavimo, kraft sąsiuvinis, šaldymo saugyklos, sąsiuvinis a5 spiralė, laiminga žemė, moliūgas vandens, oro iki vandens butelis

Modelio Numeris TM-CP8203
Rašiklio dydis L83.0*D15.0mm
Kiekvieną pak. 10.5 g
Elemento Tipas Daugkartiniai Buteliai
Dydis 4ml twist pen
Pen medžiaga PP+KOMPIUTERIS+POM
Tušinukas gali būti naudojamas Kosmetikos lūpų blizgesys, kremo arba gelio produktai
Aplikatorių silicio galiuko aplikatorių
Grynasis Tūris 4.0 ml

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai